Select your timezone:
Select

Kėdainių Nevėžis - Utenos Juventus

12/23 16:00 uncle_bets -9.00
2014/12/23 12:16 Kėdainių Nevėžis ((+9) (pirma pusė)) @-123 9/10
 

Kėdainių "Nevėžis" šį antradienį sužais paskutiniąsias rungtynes šiais metais Lietuvos krepšinio lygoje prieš Utenos "Juventus". Akivaizdus šio susitikimo favoritas yra Utenos klubas, bet ši lyga tuo ir įdomi, jog bet kas gali nutikti.

Šeimininkai, Kėdainių "Nevėžio" krepšininkai paskutiniu metu demonstruoja tikrai neblogą formą. Per paskutiniąsias keturias rungtynes buvo iškovota viena pergalė prieš Mažeikių "Mažeikius", bet tai nebuvo vienintelės geros rungtynės. Susitikime Kėdainiuose su Klaipėdos "Neptūno" krepšininkais rezultatas galbūt sako, jog buvo "vieni vartai", bet taip tikrai nebuvo. Galima teigti, jog Nevėžis kovojo kaip lygus su lygiais su "Neptūnu" iki 30 minutės, po to labai stipriai pasijautė nuovargis ir trumpas atsarginių suolelis. Paskui sekė rungtynės su "Liepaja/Triobet" komanda iš Latvijos. Komanda tikrai gerų LKL vidutiniokų lygių, bet kadangi nemačiau rungtynių, todėl daug nepasakosiu, tiesiog gerai sukovojo. Paskutiniosios ir turbūt labiausiai mane nustebinusios rungtynės buvo taipogi Kėdainiuose prieš Šiaulių "Šiaulius". Nusileista viso labo tik 5 taškais, o Kėdainiškiai atrodė tikrai geriau už Šiauliečius. Na, bet aišku, kad geriau atrodyti neužtenka, reikia ir laimėti. O čia ir vėl koją pakišo nuovargis, žaidėjai atlakstė labai daug ir tiesiog kaip pats Budzinauskas teigė, nesugebėjo atlikti keletos metimų taikliai. Komanda sakyčiau tikrai bus pasiruošus, nes trys laisvos dienos yra pakankamas laiko tarpas tiek išanalizuoti priešininką, tiek pailsėti. Tikėtina, jog dėl asmeninių priežasčių aikštėje ir vėl nebus Marcus Monroe, na o tai tikrai didelė netektis. Komandai tikrai nepadės Andrius Aleksandrovas. Daugiau jokios informacijos apie traumas nėra.

Utenos "Juventus" krepšininkai tapo savotiška staigmena šių metų LKL sezone man. Ekipa sukompletuota tikrai neblogai, turi gerą įžaidėją kurį tikrai galimą vadinti lyderiu. Taipogi visi kiti žaidėjai yra labai aukšto lygio, tik galbūt aukštaūgių grandis kiek silpnesnė. Dainiaus Adomaičio žaidimo schemos labai pritampa prie Utenos krepšininkų ir jie puikiai vykdo trenerio nurodimus. Suolelis nėra pats ilgiausias, bet rotacija tikrai nebloga ir nuovargis aikštėje nepasireiškia. Manau treneris pasiruoš šitoms rungtynėms tikrai gerai, nes jis puikiai supranta, jog gali įvykti taip kaip Šiaulių "Šiauliams", tik su bloga pabaiga. Šios ekipos jau buvo susitikusios šį sezoną ir tada Utenoje šeimininkai laimėjo dvylikos taškų persvara, bet į tas rungtynes net neverta žiūrėti, dabar situacija visiškai kitokia, nei tada.

Aš manau, jog paskutiniąsias šių metų rungtynes Nevėžis pabaigs tikrai atiduodami visą širdį. Dėl trumpo suolelio, aš manau, jog jei Nevėžis žais gerai, tai tik pusę rungtynių, na o "Juventus" galbūt palankesnis varžovas, nei "Neptūnas' ar "Šiauliai". Sekmės!

  • Voted: 54
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

uncle_bets

Thanks: 157

Followers: 3

  • Units 256.69
  • ROI 7.64%
  • W% 55.38%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 381
  • Units won: 3686.69
  • W-L-T : 206-166-9
  • Avg.Stake of Units: 9.00
  • Staked units: 3430.00
  • Avg. Odds: 105.4
 

Unit change

2702642582522462402023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)