Select your timezone: Select
Milicininkas

QPR - Manchester United

01/17 15:00
Added 2015/01/17 10:01 | 0 thanks
  • Yes: 79.2%
  • No: 8.3%
  • No Opinions: 12.5%
  • Voted: 48

Pick: Manchester United @1.620 8/10 +4.96

Šios dienos varžybos Queens Park Rangers - Manchester UNITED. QPR šiuo metu yra turnyrinės lentelės apačioje. Po 21 turo "The Hoops" turi surinkę 19 taškų. Tačiau galime tiek juokaudami, tiek rimtai teigti, kad MU komandai kiekvienas varžovas yra rimtas. Juo labiau, kad Harry Redkanpp'o kariauna visus taškus iškovojo savo tvirtovėje ( išvykose vien pralaimėjimai), o United išvykoje šiame sezone tėra laimėję Arsenal namuose. Tačiau optimizmo prideda pirmasis šio sezono susitikimas rugsėjo viduryje, kai United pasismagino įveikdami varžovus 4:0. Be to, kada, jeigu ne šiandien tinkamiausia proga komandai pakilti psichologiškai, bei nuimti tą išvykų "užkeikimą"? Juo labiau, kad United per paskutinių 16 tarpusavio rungtynių nepralošė nė karto, laimėjo 13.
Šiek tiek tarpusavio istorijos. Komandos šalies turnyruose susitiks 50 kartą. United nugalėjo 31 sykį, 12 lygiųjų, 6 kartus stipresni buvo QPR. Didžiausiu skirtumu pergalę QPR iškovojo 1976/77 sezone, sutriuškinę MU 4:0. Raudonieji velniai didžiausią sutriuškinimą buvo pasiekę 1968/69 metų sezone rezultatu 8:1.
MU gynėjams labiausiai prižiūrėti reikėtų rezultatyviausią oponentų puolėją Charlie Austin, kuris per paskutines septynerias namų rungtynes įmušė 8 įvarčius, iš viso šiame sezone -13. Savo ruožtu, ne per daugiausiai paskutiniu metu mušantiems United puolėjams laukia gana rimtas iššūkis, varžovų gynėjai, daugiau nei kurios kitos lygos komandos, išmušė kamuolį nuo vartų linijos, ir tai padarė šešis kartus.
Robin Van Persie greičiausiai nepasirodys šiose rungtynėse, dėl smulkios traumos praeitą savaitgalį, bet vietoj jo greičiausiai (95 procentai) pamatysime FALCAO, kuris tikrai gražiai susižaidęs su komandos draugais ir kuo toliau tuo didesnį pliusą nešą komandai, taip pat jau greičiausiai išvysime Di Maria, jeigu ne startiniame tai antrame kėlinyje tikrai, greičiausiai žais kairejeme krašte, Roonis bus patrauktas atgal į link centro, po puolėju, Falcao puolimo centre, Mata šalia roonio, kas turėtų sudaryti nemažai laisvo ploto jiems prie baudos aikštelės linijos, kai Falcao bus prie vartų, nes jį dengti ne po vieną reikės QPR gynėjams, tarp kitko, MATA iš 8 atliktų smūgių į vartų plotą įmušė 6 įvarčius šiame sezone. Viską apžiūrėjus einu šiandiena su MU pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)