Select your timezone:
Select
2015/01/31 12:25 Manchester United (-1,5) @100 8/10
 

Taigi, MAN U prieš Leicester City. Manchester City po pralaimėjimo Southamptonui nukrito į 4 vietą ir atsilieką dviem taškais nuo Southampton, taip pat į nugarą kvėpuoja ir Arsenalas, kuris greičiausiai laimės prieš Aston Vila, o Southampton manau turės vargo su Swansea city. Leicester City paskutinėje vietoje, per 22 turus 17 taškų, žinoma iškristi nesinori ir kiekvienas taškas svarbus, tad reikės giliau pasikapstyt čia. Reikia nepamiršti, kad MU visos komandos rimtos, ir su visom yra ką veikti, žaidimas dar pilnai nesusirišęs.
Manchester United iš 11 namie žaistų rungtynių laimėjo 8, pralaimėjo vos dvi. Tuo tarpu Leicester City iš 11 išvykoje žaistų rungtynių laimėjo 2, pralaimėjo 8. Na taip, po naujų metų rezultatai tikrai įspūdingi, kaip jiems. 2-2 išvykoje su liverpool, taip pat dvi pergalės iš eilės 1-0 rezultatu prieš Aston Vila ir Newcastle, tada pralaimėjimas Stoke 0-1 ir pergalė išvykoje prieš TOTE 2-1. Galima sakyti, kad antrasis kvėpavimas grįžo.
Praeitų metų rugsėjis, neįtikėtinas rezultatas ir 5-3 Leicester City laimėjo prieš Manchester United, bet dabar kiti metai, ir vien dėl šio punkto verta imti -1, nes Manchester tikrai daug geriau žaidžia, ir keršto jausmas ir papildoma motyvacija pas juos šiandiena turi būti daugiau nei prieš bet ką. Apie žaidimą vėliau.
Taigi, apie netektis sugrįžimus, žaidėjus.
Manchester United, greičiausiai po poilsio su Cambridge grįš į startinį Rooney su Matta(kas yra didelis didelis pliusas puolimo pusėje), gynybos pusėje kaip visada bėdos, bet ten jau įprasta žaisti ar su 3 gynėjais ar su atsarginiais ir t.t, viskas ten kaip ir po senovėje, plius nėra žinoma dėl Johny Evans ir Chris Smalling, bet gandai sklinda, kad gali pasirodyt šiandiena. Ashley Young, nebus, bet jo pozicijoje labai gražiai D. Blind žaidžia.
Leicester City nebus Chris Wood puolėjas, yra sužaidęs porą rungtynių ir per jas įmušęs 1 įvartį, Zoumana Bakayogo - nieko apie jį dar negirdėt ir Kasper Schmeichel pagrindinis vartininkas, nes visi traumuoti, taip pat Matty James pagrindinis vidurio saugas, taip pat vienas iš pagrindinių puolėjų R. Mahrez išvykęs į Afrikos taure. Kaip matome netekčių daug, pradedant vartininku baigiant puolimu.
Louis Van Galas labai daug šnekėjo ir nevienoje konferencijoje minėjo, kad reikia stiprinti puolimą, užteks žaisti nuobodų futbolą ir mušti mažai įvarčių, manau šiandiena yra puiki galimybė, ir puiki komanda atvažiuoja į Old Trafordą, kuriai galima įmušti ir ne vieną įvartį, turint puolėjus kaip Falcao, Rooney, Van Persie, tas pats Wilson, augantis talentas ir pats šnekėjęs, kad komandoje su kiek viena diena jaučiasi vis geriau ir labiau savimi pasitikintis, plius jo žaidimas labai aiškiai tai parodo, manau šiandieną jį taip pat tikrai išvysime aikštelėje.
Viską sudėjus einu šiandiena drąsiai su -1, ir taip pat su -1,5 koficiantas 2. Good Luck visiems, ir gražaus šiandienos futbolo, nes šiandieną pasiūlos tiek statymams tiek žiūrėjimui pilna 😁

  • Voted: 16
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Milicininkas

Thanks: 22

Followers: 0

  • Units -158.90
  • ROI -11.72%
  • W% 47.70%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 188
  • Units won: 1303.10
  • W-L-T : 83-91-14
  • Avg.Stake of Units: 7.78
  • Staked units: 1462.00
  • Avg. Odds: -107
 

Unit change

-120-132-144-156-168-1802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)