Select your timezone: Select
darkacius

Zalgiris - Suduva

04/13 16:30
Added 2015/04/13 10:14 | 0 thanks
  • Yes: 21.4%
  • No: 42.9%
  • No Opinions: 35.7%
  • Voted: 28

Pick: Zalgiris (0-1) @-101 6/10 +5.94

"Vilniaus „Žalgiris“ – Marijampolės „Sūduva“. Balandžio 13 dieną 19.30 val. Vilnius, LFF stadionas.

Praėjusio sezono čempionams vėl teks rimtas išbandymas, o šį kartą gal net pats sudėtingiausias. Marijampoliečiai pastaruoju metu rungtyniauja puikiai ir turnyro lentelėje mina žalgiriečiams ant kulnų.

Sostinės ekipa išvykoje pagaliau pralaužė „Kruojos“ gynybinius įtvirtinimus ir rungtynių pabaigoje sugebėjo iškovoti pergalę, kuri įrodė, jog čempionai yra tinkamame kelyje. „Žalgiris“ demonstruoja pavyzdinę gynybą, o tarp komandos futbolininkų visada atsiranda žaidėjas, galintis blykstelėti. Netgi po keitimo į aikštę įžengęs Kristis Andreou neretai gali būti pavojingesnis ir, norėdamas įrodyti savo vertę, duoti komandai apčiuopiamos naudos. Vilniečiai Lietuvos čempionate kol kas atrodo kaip reta solidžiai.

„Sūduva“ jau sužaidė su antrojo penketuko komandomis, tad pirmojo rato pabaigoje marijampoliečių lauks tiesioginiai konkurentai kovoje dėl medalių. Praėjusiame sezone Suvalkijos atstovai itin prastai rungtyniavo su pagrindiniais varžovais ir dėl to nepasidabino medaliais. Šiais metais Aleksandro Veselinovičiaus treniruojama ekipa įveikė tuo metu sezonui nepasiruošusią „Kruoją“, ko ateityje tikrai nevertėtų tikėtis, bei nusileido „Trakams“. Artėjantys mačai parodys, ko iš tikrųjų verta „Sūduva“. Vis dėlto marijampoliečių rodomas žaidimas lyg ir sufleruoja, jog čempionai šį kartą aikštės viduryje tokios akivaizdžios persvaros neturės." alyga.smscredit.lt

Zalgiris dar siemet nesuklupo, sudetis lygiaverte- stipri. Atlanta 2:0 iveike, Kruoja taip pat 2:0. Su tikrai stipriom ir geroje formoje.

Atlantas turejo pora slystelejimu, o ir paskutiniai varzovai ne tokie rimti.
o puolimas, reikia tik paniukova sulaikyti ir vezeviciu uzdengt.

Papildyta:
ZALGIRIS- SUDUVA

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)