Select your timezone: Select
amasys

Altach - Neustadt

04/15 16:30
Added 2015/04/15 15:24 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Altach @-149 8/10 +5.36

Koeficientas ne superinis, tačiau esama situacija ir susiklosčiusios aplinkybės dar lengviau įtakoja apsisprendimą.

Šeimininkai praėjusį sezoną be konkurencijos laimėję pirmąją lyga, Bundesligoje šiemet žaidžia turbūt taip, kaip nedaug kas tikėjosi. Su 45 pts jie kol kas ketvirti, tačiau jei šiandien laimėtų - kiltų į trečią poziciją ir tik taškų atsilikinėtų nuo Vienos Rapid. Antroji vieta lygoje gauna teisę žaisti Čempionų lygos atrankoje. Be viso šito, būtina paminėti, kad šeimininkai kol kas yra geriausia lygos namų komanda su santykiu 9W, 2D, 2L. Tie du pralaimėjimai patirti pačioje sezono pradžioje, kuomet komandos forma buvo "sezono pradžios". Turbūt verta paminėti, kad savo stadione net 4:1 lapkritį buvo sutriuškintas ir čempionato lyderis Red Bull. Taigi, pralaimėjimo kartėlio Altach namuose Bundesligos rungtynėse jau nepatiria praėjusių metų rugpjūčio 9 dienos.

Svečiai tuo tarpu kol kas 9-oje vietoje su 23 pts ir vienu tašku lenkia paskutinėje vietoje esantčia Admira Wacker komandą. Be to, tai pati prasčiausia lygos komanda, jei žiūrėsime apie komandos rezultatus išvykose: 2W, 2D, 9L.

Šeimininkai praėjusiame ture išvykoje net 5:0 buvo sutriuškinti Grazo Sturm, o svečiai turi trijų pralaimėjimų iš eilės seriją. Visgi, tą sutriuškinimą vertinu šiandien kaip pliusą, nes tikiu, kad žaidėjai bus motyvuoti reabilituotis savo gerbėjų akivaizdoje. O priešininkas tam tikrai palankus. Komandos šiame sezone buvo susitikusios 2 sykius ir abi komandos namuose pasidalino po pergalę vienodais rezultatais - 2:0.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)