Select your timezone: Select
amasys

Lietuva - Pietų Korėja

04/18 11:30
Added 2015/04/17 22:26 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 12

Pick: Over (-/5.5/+) @1.800 7/10 -7.00

Tęsiasi kovos Pasaulio čempionato I diviziono B grupėje. Na, ir sakyčiau, jog situacija čia labai įdomi ir netikėta. Po trijų turų pirmauja britai (8 pts), toliau rikiuojasi korėjiečiai ir mūsiškiai su 6 pts, ketvirti kroatai (4 pts), olandai (3 pts) penkti ir paskutiniai estai be taškų.

Na, visą situaciją čia sujaukė favoritėmis laikytos Korėja ir Kroatija, kurios įsigudrino pralaimėti atitinkamai britams ir olandams. Bet nuo to tik įdomiau, ir ši sumaištis komandas gali sudėlioti į bet kokias pozicijas. Tie patys lietuviai dar gali pasvajoti apie auksą, belieka nugalėti korėjiečius ir britus. Na, užduotis, mano galva, sunkiai įmanoma.

Pagal žaidimą, kurį matėme su estais, galima sakyti, kad lietuviai laukė, kol varžovai pavargs ir šiek tiek taupėsi. Na, pavargo jie ketvirtame kėlinyje, galbūt prisidėjo šiek tiek sėkmės, ir viskas gavosi labai neblogai - pergalė 6:1. Visgi, rytoj teks paprakaituoti nemažai. Korėjiečiai jau savo taškus, ką galėjo atiduoti (o gal iš viso neplanavo) - jau atidavė. Todėl kažkokių dovanėlių tikėtis būtų naivoka. Manyčiau, kad azijiečiai turėtų stverti jautį už ragų jau nuo rungtynių pradžios, na, nebent mūsų dydvyris vartininkas M.Armalis rodys stebuklus ir žais labai užtikrintai, ką iki šiolei ir darė. Panašu, kad korėjiečiai čia yra greiti labai, tad lietuviams turėtų būti nelengva juos sugaudyti. Įvarčių santykis turnyro pabaigoje irgi gali daug ką lemti, taigi, jei korėjiečiams paeis - ties 2 ar 3, manau, tikrai nesustos. Aišku, leituviai taip pat gali dadėti 2 ar 3. Jei jau tie patys estai sugebėjo 3 įmušti. Na, o 6 įvarčiai čia nėra daug, žinant tai, kad lietuviai savo tikslus čia jau įvykdė.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)