Select your timezone: Select
alon

Clippers - Spurs

04/23 02:30
Added 2015/04/20 19:55 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 47.5%
  • Voted: 80

Pick: Clippers @1.890 7/10 -7.00

Bandau eit prieš daugumą ir rizikuot su Clippers. Sakyčiau šioje serijoje pirmos dvi rungtynės Los Andžele nuspręs pastarųjų likimą šioje serijoje toliau, tad pastaruosius vėlgi turėtų slėgt šiokia tokia įtampa ateinančiose rungtynėse išsaugot namų pranašumą.

Visi žinome, jog naujasis savininkas nusipirko klubą tikrai už nemažą suma (2 milijardus). Į šį Clippers komandos branduolį yra dedamos didelės viltys rodyti aukštus rezultatus. Iškritimas pirmame rounde būtų nemaža tragedija visai organizacijai. Tuo labiau, kad šią vasarą "algų kepurėje" neturės daug laisvų pinigų susitiprint sudėtį, o ir didžiausias jų ginklas gynyboje Deandre Jordan šiemet laisvasis agentas ir nežinia ką jis gali sumastyt jei Clipperiai vėl anksti kris iš atkrentamųjų.

Clippers šiuo metu yra ant bangos. Reguliarųjį sezoną užbaigė 9 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu. Pirmose rungtynėse užtikrintai laikė persvarą didžiąją rungtynių dalį prieš Spurs (pastarieji sumažino tik rungtynių gale, kai buvo išleisti atsarginiai). Clippers komanda yra labiausiai lygoje pasikliaujanti savo starto penketu, kuris beje labiausiai efektyviausias lygoje (o su Crawford vietoj Redick taip pat patenka į top5 @ Bleacherreport). Vienintelis padorus atsarginis pas juos yra Crawford. Bet atkrentamosiose pas daugelį komandų rotacijos mažėja ir yra pasikliaujama daugiau starto penketo žaidėjais. Bet nežinia kiek daug gali atlaikyt tas Clipperių startas tokiu aukštu žaidimo lygiu, ypač kai yra žaidžiama prieš dabartinius čempionus. Tad logiška būtų manyt, kad galima tikėtis labiau efektyvesnio žaidimo iš jų serijos pradžioje negu kokiose 6-tose rungtynėse.

Kaip matote šioje analizėje akcentuojami tik Clippers. Nesu kažkoks tai fanboy jų komandos. Ši komanda potencialą nugalėt tikrai turi, kai komandoje CP3, Griffin ir Jordan (nepamirškime ir Redick su Crawford, kurie gali iššaut bet kuriose rungtynėse). Spursų aišku nurašyt negalima niekados (bent jau kol komandoje tokie veteranai kaip Duncan, Parker ar tas pats Popovich). Tiesiog man atrodo, jog Clippers šansų nukeliaut iki konferencijos finalo turi (antrame etape lauktų Houston/Dallas).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)