Select your timezone: Select
darkacius

Siauliai - Spyris

07/22 16:30
Added 2015/07/22 12:47 | 0 thanks
  • Yes: 23.1%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 53.8%
  • Voted: 26

Pick: Spyris @1.800 8/10 +6.40

Šiaulių „Šiauliai“ – Kauno „Spyris“. Liepos 22 dieną 20.30 val. Šiauliai, Šiaulių savivaldybės stadionas. Ankstesnės rungtynės: 1:2, 1:2.

Šiauliečiai turėjo galimybę permąstyti pirmosios čempionato dalies klaidas ir pasiruošti kilimui iš dugno. Proga sėkmingai įžangai bus neeilinė: būtent abu patirti pralaimėjimai prieš „Spyrio“ ekipą – bene patys skaudžiausi pirmojo sezono pusėje.

Vos kartą pergalės džiaugsmą per 18 rungtynių patyrę „Šiauliai“ atsisveikino su treneriu. Prie komandos vairo stovėjusį Tomą Ražanauską pakeitė anksčiau klubą treniravęs Deivis Kančelskis. Apie naujus futbolininkus taip pat nepranešta – jau anksčiau T. Ražanauskas minėjo, jog ekipoje didelių permainų nebus, o klubas suteiks progą jauniesiems šiauliečiams, triumfavusiems Elitinėje U-18 jaunių lygoje. „Šiauliai“ antrojo rato pabaigoje pagerino gynybą, tačiau akistatoje su „Spyriu“ bus privalu akylai gintis iki pat paskutinio teisėjo švilpuko ir nebarstyti brangių taškų.

Nors pirmuoju „Šiaulių“ budeliu tapęs Dmitrijus Rekišas Kauno klube rungtyniaus ir toliau, bet antrojo skriaudėjo – Giuseppe Palmos – jau nebėra. Italas sugrįžo į savo gimtinę ir karjerą tęs būtent ten. Taip pat „Spyris“ atsisveikino ir su centro gynėju Klimu Gusočenka, kuris atstovaus Pulavų „Wisla“ ekipai, dalyvausiančiai trečioje pagal pajėgumą Lenkijos lygoje. Savo ruožtu į Laikinosios sostinės komandą sugrįžo saugas Karolis Gvildys.

Keturias pergales per paskutinius penkis mačus iškovoję kauniečiai šiuo metu užima trečiąją vietą ir turi vilčių pakovoti dėl vietos Europos lygos atrankos turnyre. Šiauliečiams dabar kiekvienos rungtynės itin svarbios, tad kova tarp šių klubų turėtų būti nenuspėjama.
alyga.smscredit.lt

skirtingo kalibro komandos.
Paskutine vieta pries del trecios vietos kovojanti komanda. Na jei neibeiks tokiu varzovu tai ka jau kalbeti apie stipresnius ir apie prizines vietas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)