Select your timezone:
Select
2015/08/01 13:39 Ferencvaros (-1.5) @2.080 10/10
 

Vengrija, OTP Bank lygos 3 turas. Lygos naujokė Vasas ekipa priima šių metų absoliučius favoritus laimėt čempionatą Ferencvaros komandą.
Vasas praeitą sezoną gan sunkiai laimėjo antrąją pagal stiprumą Vengrijos lygą, tik labai sėkminga sezono pabaiga ir varžovų kluptelėjimai leido iškovoti kelialapį į Vengrijos pirmenybes. Per vasarą komanda išlaikė beveik praeito sezono čempionus. Karjerą po praeito sezono baigė venas svarbiausių Vasas žaidėjų, puolėjas I. Ferenczi (29/17) ir išvyko kairiojo krašto saugas D. Nagy (17/0). Komandą papildė geras gynėjas M. Adamovic iš Serbijos pirmenybių, bet prie trenerio schemų jo žaidimas nelabai tinka, kadangi per pirmus 2 turus jis sužaidė tik 36 minutes, startiniu gynėju komandoje tapo T. Pajovic, kuris atvyko iš Izraelio pirmenybėse rungtyniaujančios Hapoel Beer Sheva ekipos, Ferenczi vietą puolime dabar užima naujokas, vos 20 metų puolėjas, C. Novak, kuris pernai Vengrijos pirmenybėse per 26 rungtynes įmušė 5 įvarčius. Komandos pajėgumas išliko labai panašus ir prieš sezoną maniau klubas yra pajėgus išlikt OTB Bank čempionate, tačiau sezono pradžia davė suprast, kad dėl saugios vietos šiai komandai reikės stipriai pakovot. Komanda turi kelis kokybiškus atakuojančius žaidėjus, kaip rezultatyviausias praeitų metų žaidėjas M. Remili, atakuojantis saugas P. Czvitkovics ir puolėjas M. Adam, paskutinėse rungtynėse susikurta nemažai progų prieš silpną Ujpest gynybą, tačiau pelnytas tik vienas įvartis, kadangi komandai trūksta vieno labiau individualiai stipresnio puolėjo, kuris galėtų kokybiškai užbaigt atakas. Paskutinių rungtynių rezultatas 1-3, pagal abiejų komandų žaidimą jis turėjo būt švelnesnis, tačiau, kai Vasas komandos žaidėjas muša baudinį Dievui į langus, tai apie ką galima kalbėt. Didžiausia šios komandos bėda - gynyba, sezono pabaigoje tai turėtų būt daugiausiai įvarčių prasileidžianti komanda. Ginamasi labai tingiai, iš puolimo į gynybą grįžtama lėtai, net kai statomas autobusas savo aikštės pusėj visi žaidėjai stovi plačiai, chaotiškai bėgioja ir tiesiog palieka daug laisvų plotų, kuriuos išnaudot techniškom komandom kaip Ferencvaros neturėtų kilt bėdų. Dar viena problema Vasas komandai, kad jie negalėjo normaliai pasiruošti šioms rungtynėms. Pagrindinis vartininkas G. Nagy (2/0), startinis, gynybinis saugas M. Vida (2/0), startinis gynėjas A. Osvath (2/0) ir dar vienas startinis gynėjas S. Hangya (2/0) šią savaitę treniravosi su Vengrijos jaunimo iki 21 metų rinktine ir sudalyvavo tik dvejose Vasas treniruotėse. Šiame mače komandos gynyba ne tik, kad bus nesusižaidus, tačiau turės ir du labai rimtus nuostolius, kadangi pagrindinis praeito ir šio sezono gynėjas T. Gruz (2/0) traumuotas, o naujokas gynėjas, kurį jau minėjau, T. Pajovic (2/0) praeitose rungtynėse gavo raudoną kortelę. Komanda labai jauna, nesusižaidus ir tai pagrindinė kandidatė iškrist į žemesnį divizioną.
Kitoje aikštės pusėje turime Ferencvaros klubą, kuris praeitą sezoną užbaigė antroje vietoje nuo lyderio Videoton atsilikęs per 7 taškus. Šį sezoną Videoton turi daug problemų, tad Ferencvaros turėtų be rimtesnių problemų laimėt lygos titulą. Tai labai organizuota komanda, turinti geriausia trenerį lygoje, kuris komandą treniruoja nuo 2013 metų - T. Doll. Jis per savo trenerio karjerą taip pat yra treniravęs Hamburger ir Borussia Dortmund klubus. Ferencvaros savo sudėtyje turi tokius žaidėjus kaip saugas T. Hajnal, Vengrijos nacionalinės rinktinės žaidėjas, ne vieną sezoną žaidęs Bundes lygoje, 36 metų puolėją Z. Gera, kuris didžiąją dalį karjeros praleido Anglijos Premier lygoje, puolėją R. Lamah, kuris turi Prancūzijos, Ispanijos ir Anglijos pirmenybių patirties, Slovakijos nacionalinės rinktinės žaidėją N. Sestak, D. Bode, kuris paskutinius sezonus yra tikra įvarčių mašina Vengrijos pirmenybėse ir daugelį kitų aukštos klasės žaidėjų. Tai nugalėtojų mentalitetą turinti komanda, Europos lygos atrankoje, antrose rungtynėse prieš Olandijos Eagles komandą, kai buvo laimima 3-0, net paskutinėmis minutėmis komanda nesustojo pulti, kovoti, 79 minutę vienas Eagles gynėjas pargriovė Ferencvaros saugą, tačiau tas žaidėjas ne tik, kad negulėjo ant žemės, neprašė pražangos ir netempė laiko, tačiau staigiai atsistojo ir tęsė savo ataką. Europos lygos žygis baigėsi prieš daugiau nei savaitę, pralaimėta Bosnijos Zeljeznicar komandai, tad klubas gali pilnai susikoncentruoti į vietinį čempionatą. Traumų komanda neturi ir šiandien bus pilnos sudėties.
Komandų lygiai labai skiriasi. Ferencvaros istorinis Vengrijos klubas, kuris šiam sezonui surinko stipriausią sudėtį Vengrijoje, kad laimėtų vietinį čempionatą ir patektų į Europos lygos grupių etapą, gaila, tačiau vienos užduoties šį sezoną klubas jau neįvykdys, tačiau vietinio čempionato titulas yra labai realus. Paskutinį kartą Vengrijos čempionų titulą Ferencvaros laimėjo tik 03/04 metų sezone, bet šį sezoną su tokia sudėtimi ir tokiu nusiteikimu šis klubas neabejotinai yra pagrindinis kandidatas laimėti OTB Bank lygą. Vasas silpna komanda, kovosianti dėl išlikimo lygoje, turinti labai silpną gynyba ir šiam mačui svarbių netekčių. Abi komandos iš Budapešto, prognozuojama, kad Ferencvaros komandą palaikys apie 5 tūkstančius triukšmingų sirgalių, tad Vasas namų pranašumo šiandien neturės. Pagal tai ką mačiau per paskutines rungtynes, tai yra tikras šiandienos saldainiukas.

Daugiau informacijos apie mus rasite:
facebook.com/groups/371934203017930/
facebook.com/GrandTips

  • Voted: 34
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

grandtipsprognozes

Thanks: 51

Followers: 1

  • Units 160.92
  • ROI 31.07%
  • W% 68.25%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 67
  • Units won: 712.92
  • W-L-T : 43-20-4
  • Avg.Stake of Units: 8.24
  • Staked units: 552.00
  • Avg. Odds: 1.940
 

Unit change

1801741681621561502023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)