Select your timezone: Select
Franklin

Manchester United - Tottenham

08/08 11:45
Added 2015/08/06 00:23 | 1 thanks
  • Yes: 57.4%
  • No: 12.8%
  • No Opinions: 29.8%
  • Voted: 94

Pick: Manchester United @1.640 10/10 +6.40

Pirmas EPL turas, pirmas siu metu susitikimas. Manchester United namuose pasitinka vienuolike is Londono – Tottenhama.
Vasara Man Utd pasistiprine puikiais zaidejais, tokiais kaip – Schneiderlin, Schweinsteiger, Darmian bei zinoma Memphiu Depay, yra rimtai nusitaike I lygos titula. Vasara atsisveikine su forma praradusiu RVP, Rafaeliu, ir panasu, kad su Di Maria, raudonieji pasiliko branduoli ir ji papilde jau minetais auksto lygio, perspektyviais zaidejais. Draugiskos velniu rungtynes paliko tikrai nebloga ispudi, puikiai kontroliuojamas kamuolys, gerai realizuotos susikurtos progos.
Kas liecia Totte, komanda palieka Soldado, kurio derybos su Villareal klubu eina link pabaigos. Taip pat kluba paliko neisitvirtine jame - Chirichesas, Stambouli, Capoue, taciau sie zaidejai mano manymu neturi dideles itakos zaidimui. Taip pat buvo kalbu, kad Adebayoras turetu isvykti nuomos pagrindais, taciau kolkas tai nera oficialu. Taigi klubas pardave kelis zaidejus, taciau kazko ipatingo neisigyjo. Zinoma, vertetu nepamirsti puikaus Harry Kane zaidimo.
Klubai tarpusavy praeita sezona susitiko du kartus, Londone nulines lygiosios, Mancesteryje 3-0 raudonuju pergale. Tad nematau priezasties kodel velniai turetu nepasiimti pirmuju 3-ju tasku, pirmame sio sezono susitikime Old Trafforde. Puikiai padirbeta vasaros perejimu lange, nauji puikus zaidejai, namu stadionas, ziurovai. Ir be to, su visa pagarba, Man Utd tikrai aukstesnio lygio komanda nei Tottenham. Nors cia tik pirmas turas, bet man tai vienas geresniu statymu. Varzybos nusimato tikrai idomios, be jokios abejones seimininku laukia ir itampa, bet cia einu su United pergale. Sekmes



franklin.blogabet.com/

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)