Select your timezone: Select
ramiakass

Italija - Turkija

09/05 19:00
Added 2015/09/05 08:48 | 0 thanks
  • Yes: 52.0%
  • No: 4.0%
  • No Opinions: 44.0%
  • Voted: 50

Pick: Turkija (fora +8.5) @1.650 10/10 +6.50

Man čia geriausias dienos pasiūlymas iš Europos čempionato. Gali turkai net ir laimėti šiame susitikime pagal mane.
Italai surinko tikrai įspūdingą sudėtį, kokios seniai neturėjo, susirinko tokios žvaigždės kaip Bargnani, Datome, Bellineli ir Gallinari. Ant popieriaus tikrai viskas gražiai atrodo, aikštelėj bent per pasiruošimą vaizdas ne toks gražus. Italai žaidžia labai banguotai, jei lenda trajakai, kas yra jų pagrindinis ginklas ir lyderiai šaudo taikliai, tada sustabdyti italus darosi ypač sunku. Bet užtenka silpnesnio pataikymo iš distancijos ir iš karto problemos, kadangi po krepšiu jėgos trūksta. Iš aukštaugių galima išskirti nebent Cousinsa, Bargnani mėgsta žaisti toliau nuo krepšio ir šiaip neaišku kokios jis formos bus čia.
Pasirengime italai iškovojo 9 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus. Iš nugalėtų priešininkų galima išskirti nebent gruzinus, latvius ir rusus. Pralaimėta vokiečiams, slovėnams ir kiek netikėtai ukrainiečiams.
Kas liečia turkus tai komanda aišku neturi daug pagrindinių savo žaidėjų, tačiau sudėtis nėra bloga. Komandoj bus iš NBA atvykęs Iliasova, jaunasis Eldemir, yra patyręs Guler, centrai Erdenas ir Savas, naturalizuotas gynejas Ali Muhamed arba kitaip Boby Dixonas. Dar pridedam perspektyvų gynėją Osmaną ir komanda visai nebloga gaunasi. Pasirengime turkams sekėsi banguotai, 7 pralaimėjimai 6 pergalės. Tarp nugalėtų varžovų buvo lietuviai, graikai, bosniai bei makedonai. Galima išskirti Turkijos neblogai veikiančią gynybą, turkai moka įklampinti varžovus į sau parankų lėtą pozicinį krepšinį, žaidėjai neperskuba, stengiasi išlaikyti kamuolį kuo ilgiau iki užtikrinto metimo. Gynyboj stengiasi naudoti aktyvų presingą prieš gynėjus, po krepšiu puikiai ginasi Erdenas.
Taigi italams neturėtų būti lengva pralaužti turkų gynybą po krepšiais, teks laimės ieškoti metimais iš toli, kurie pirmose rungtynėse gali ir užstrigti italams tada tikrai bus problemų kovojant dėl pirmos pergalės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)