Select your timezone: Select
darkacius

Zalgiris - Trakai

09/23 16:30
Added 2015/09/22 17:49 | 0 thanks
  • Yes: 37.0%
  • No: 7.4%
  • No Opinions: 55.6%
  • Voted: 54

Pick: Zalgiris @-137 7/10 -7.00

"Vilniaus „Žalgiris“ – Trakų „Trakai“. Rugsėjo 23 dieną 19.30 val. Vilnius, LFF stadionas. Ankstesnės rungtynės: 1:2, 2:0

Tai – mačas po kurio daug kas gali paaiškėti. Naivu tikėtis, jog pergalę iškovojęs ir vienuolikos taškų persvarą susikrovęs „Žalgiris“ klups prieš silpniausias čempionato komandas, kurias iki tol šlavė sau iš po kojų. Vis dėlto žalgiriečiai nėra akivaizdūs artėjančios akistatos favoritai: puikus „Trakų“ žaidimas su „Atlantu“ šiame mače leidžia tikėtis gana nenuspėjamo scenarijaus.

„Žalgiris“ dar kartą parodė, jog komandos resursai ant atsarginių suolo „SMScredit.lt A lygoje“ – neišsemiami. Rungtynėse su „Trakais“ vėl turėtume pamatyti buvusį „riterį“ Jurijų Kendyšą ir kitus futbolininkus, kuriems Valdas Dambrauskas suteikė šiek tiek poilsio. „Žalgirio“ treneris šį kartą galbūt labiau akcentuos dvikovos pradžią, kurią praėjusiame tarpusavio mače vilniečiai sužaidė prastai. Trakiškiai tada grėsmingai atakavo ir vos neįmušė greito įvarčio, galėjusio prakreipti dvikovą visai kita linkme.

Sostinės klubui teks gintis prieš naują „riterį“ Sergejų Ševčiuką. Ukrainietis neseniai papildė Trakų klubą ir jau pirmame mače pelnė debiutinį įvartį. Realu, jog šalia pajėgių komandos draugų techniškas saugas gali pražysti visai kitomis spalvomis. Šį kartą „riteriams“ negalės padėti diskvalifikuotas Vaidotas Šilėnas bei smegenų sutrenkimą patyręs Justinas Januševskis, tad V. Šilėno vietą kairiajame krašte turėtų užimti Edvardas Gaurilovas, o centro gynėjų porą su Linu Klimavičiumi greičiausiai sudarys arba Rokas Stanulevičius arba Nikolozas Apakidzė. „Trakų“ puolimas akistatoje su „Atlantu“ paliko puikų įspūdį – dar kartą išsaugoti savo vartus „sausus“ vilniečiams bus nelengva." alyga.smscredit.lt/

tiesiog zalgiris daug stipresni ir bus motyvuoti irodyti savo pajeguma ir uzsitikrinti pirma vieta. zalgiriui aisku uztektu ir lygiuju, bet jie niekada nezaidzia atsipalaidave ir siekia tik pergaliu, o cia dar principinis varzovas. kad nebus lygiuju, patvirtina faktas, kad trakams butina pergale, tad jie zais va bank, o antra vieta jie jau beveik uzsitikrine, tad nera ko prarasti, zaidziant atvira futbola zalgirio puolimo potencialas atsiskleis visu grazumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)