Select your timezone:
Select

Rezultatyviausias lygos žaidėjas - C.Anthony

04/13 19:00 rekklesmygod -4.00
2015/10/24 19:42 C.Anthony (C.Anthony) @700 4/10
 

Laikas kažką nuveikti ilgalaikuose statymuose NBA, tai yra viso sezono, kas gi taps rezultatyviausias žaidėjas šiais metais. Mano pasirinkimas - Carmelo Anthony, tonybet @ 8.00
Pradėsiu turbūt nuo didžiausių kandidatų, ir kodėl gi jiems bus sunku šiemet aplenkti Carmelo pagal šį rodiklį.
1. Kevin Durant - pagal bookus stipriausias kandidatas laimėti šį titulą @ 3.50, pagal mane, 1-2 vieta.
1.2. Pėdos trauma neleidųsi žaisti daugiau negu puse sezono. Mes net nežinom kaip jis laikysis po traumos, aišku tai tik pėda, tačiau žaidžiant jos reikia taip pat kaip ir rankų, sugrįžimas gali nebūti toks įspūdingas pradžioje kaip visi tikisi. Reikės pradžioje įsižaisti, nes nežaidė labai ilgą laiką rungtynėse. Tad įmanomas ne toks ir didelis taškų rinkimas.
1.3. Russell Westbrook. Praeitų metų rezultatyviausias žaidėjas, kuris vienas gelbstėjo komandą, ir stengėsi pakliūti į atkrintamąsias, rinkęs po 28,1 taško, tačiau nepasisekė, ir liko už borto. Visi žinom jo charakterį, ir, kad žaidėjas mažins metimus, ar visiškai pakeis savo žaidimo stilių grįžus Durantui, tikrai nemanau, rinks aišku po mažiau taškų, tačiau tas rodiklis nekris žemiau 22 tikrai.
1.4. Kiti komandos nariai - D.J. Augustin, Ibaka, Kanter, Waiters, žaidėjai kurie taip pat turėtų rinkt neblogą taškų skaičių, bei išmesti metimų per rungtynes, ypač Waiters, kuriam labai patinka imtis iniciatyvos, bet dažnai nepavyksta.
1.5. Visas žaidimas nesisuks aplink Durantą. Komandoje yra daug puikių talentų, kurie jau pernai įrodė, kad be Duranto gali kovoti ir būti pilnavertiška Playoffs komanda VAKARUOSE.
1.6. Minusas. Durantas yra turbūt vienas iš geriausių metikų lygoje, jau yra laimėjęs 4 rezultatyviausio žaidėjo titulus, ir tikriausiai duoti jam kamuolį šioje komandoje, būsi labiausiai užtikrintas, kad ataka užsibaigs sėkmingai.
2. James Harden - pagal bookus antras pagal stiprumą kandidatas @ 6.00, pagal mane 3-5 vieta, nepridarys problemų.
2.1. Daug traumuotų žaidėjų per visą sezoną. D.Howard, P.Beverly, D.Motiejūnas, T.Jones, ir dar kitų žaidėjų, kuriems dingus, Hardenui reikėjo imtis iniciatyvos ir ta jis puikiai darė, tačiau šitame sezone kiek pakolkas žinom, visi šie atletai - žais, tai turbūt vienas iš didžiausių minusų Hardenui, kadangi jam tikrai nebebus tiek daug metimų, kad jis galėtų rinkti kai pernai taškų. Keisis visas žaidimo stilius kai grįš visi šie žaidėjai, bei aišku naujai gauti, šioje komandoje bus pripildyta gerų krepšininkų, kurie norės įrodinėti ko verti NBA lygoje.
2.2. Ty Lawson. Keitimo būdu gautas žaidėjas, kuris žais starto penkete, bei kuriam patinka įžaisti kamuolį kiekvieną ataką, ir atiduoti rezultatyvius perdavimus, pernai ~10. Labai paprasta, Hardenas tiesiog nelaikys taip ilgai, kiekvienoje atakoje kamuolio, kaip buvo praeitame sezone, kai jis turėjo visišką laisvę.
2.3. Pernelyg užkeltas koficientas. Jei jis buvo pernai antras pagal šį rodiklį, tai nereiškia, kad šiemet tai pasikartos, turbūt bookai nesupranta, kad praeitais metais buvo laabai daug netekčių šiai komandai, ir Hardenas buvo vienas už vairo, ir galėjo daryti ką nori, kaip ir WB Oklahomoje(todėl ir tapo rezultatyviausiu), šįkart taip tikrai nebus, žaidėjai antrus metus iš eilės nesusižeis turbūt...
2.4. Kiti komandos nariai - Ariza, Beverly, Brewer, Howard, Jones, Lawson, Motiejūnas, Terry, ir daugiau komentarų turbūt nereikia.
3. Lebron James - pagal bookus trečias pagal stiprumą kandidatas @ 7.00, pagal mane 3-5 vieta.
3.1. Kyrie Irving(21,7ppg), Kevin Love(16,4ppg). Žaidėjai, kurie turbūt keičia savo įspūdingą statistiką(Love labiau) į šansą laimėti žiedus, bet tai nereiškia, kad atėjus į šią komandą, neims iniciatyvos rungtynėse, o viskam vadovauti leis vienam Lebronui. Šiemet tikrai norisi geresnio žaidimo iš Love, kuriam pernai nekrisdavo dažnokai, ir sužaisdavo tikrai ne pagal savo galimybes.
3.2. Lebronas, tai žaidėjams kuriam nerūpi tas titulas, ar jis taps rezultatyviausiu, ar ne. Jam, kaip ir turbūt visiems daugiausia reiškia žiedai, bei atnešti juos pagaliau į Klyvlendą, o jei susižeidi, kaip pernai Irving ar Love, tai šansai laimėti sumažėja, tad nemanau, kad James kiekvienose rungtynėse žais pilnu pajėgumu.
3.3. Komanda tiesiog per stipri. Dažnai galėjome pamatyti pernai, kaip Kavalieriai įsiverždavo į priekį kokį 20+ taškų, ir ketvirtam kėlinyje Lebronas beveik nežaisdavo, tik tai įrodo, kad jis geriau pailsės, bei nerizikuos, kad kažkas atsitiktų jam aikštelėje, tik dėl daugiau taškų, ar rezultatyvių perdavimų, atkovotų kamuolių, t.y. statistikos. Tai dažniausiai būna ir trenerio sprendimas neleisti jo žaisti, tad iškart galim suprasti, kad taškų skaičius krenta ir šansai tapti rezultatyviausiu žaidėju mažėja.
3.4. Kiti komandos nariai - Irving, Jefferson, Love, Mozgov, Shumpert, Jr.Swish, Mo Williams(naujokas komandoje, tačiau ne NBA, žaidėjas kuriam labai patinka mesti, ir tai daryti moka), Varejao, T.T., ir visi žino, kad Lebronas žaidėjas, kuris padaro komandos draugus geresnius savo komandoje, bei puikiai mato aikštę, atlieka pakankamai rezultatyvių perdavimų, manau, kad šiemet šitas skaičius turėtų padidėti tikrai, 7-8.
4. Anthony Davis - pagal bookus dalinasi 4-5 vietas pagal stiprumą kandidatas @ 8.00, pagal mane 2-4 vieta.
4.1. Vienas iš stipriausių kandidatų tapti rezultatyviausiu žaidėju. Nėra didelių kliūčių tam daryti, mesti daug metimų, bei žaisti daug ir savanaudiškai.
4.2. Trenerio sprendimas. Leisti mesti daugiau metimų negu praeitame sezone, t.y. žaidimas suksis palei Davisą šiemet, ir jam bus didelė laisvė, nors ir žaidėjų yra gerų komandoje daug, tačiau jei sugebės žaisti užtikrintai, tikrai gali būti didelių problemų su juo.
4.3. Mokinasi iš geriausiųjų sunkiojo krašto žaidėjų naujų veiksmų aikštelėje, metimų, judėsių. Žaidėjas su labai dideliu potencialu, tai galima jau pamatyti net iš ir didžiausios algos kurią jam pasiūlė Pelikanai, tikisi iš jo visko kas tik įmanoma, ir aišku bandys išnaudoti šį nuostabų talentą, tačiau tokio stiliaus žaidėjui pelnyti sezone po ~27-28 taškus, ta

  • Voted: 28
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

rekklesmygod

Thanks: 2

Followers: 0

  • Units 18.67
  • ROI 9.57%
  • W% 50.00%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 25
  • Units won: 223.67
  • W-L-T : 12-12-1
  • Avg.Stake of Units: 8.20
  • Staked units: 205.00
  • Avg. Odds: 131.9
 

Unit change

30241812602023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)