Select your timezone: Select
nespelioju

MZT Skopje - Crvena zvezda

11/09 17:00
Added 2015/11/09 09:32 | 0 thanks
  • Yes: 15.8%
  • No: 42.1%
  • No Opinions: 42.1%
  • Voted: 38

Pick: MZT Skopje @242 3/10 -3.00

Tesiam rubrika iveik pirmadienio pasiula. Siandien paagrindinis taikinys adrijos lyga. Siaip is pirmo zvilgsnio statymas atrodo labai sunkus ir su mazai vertes,bet jo esme nera, sabloniska eiliniems sezono statymams. Jeigu gelezine logika sako,kad crvena yra geresne komanda ir aisku tai tiesa, ir dar po skaudaus antausio eurolygoje namie nuo turku, atrodo jei ka ir imti,tai tik serbus,bet cia yra ne vienas bet, o 7-8 bet 😁. Stai keli esminiai pavyzdziai:
Sestadienis:
Prancuzija. Orlean-Strasburg 69-63 (Strasburg po skaudaus pralaimejimo chimkiam)
Sekmadienis:
Pranccuzija. Nancy-Limoges 58-54 (Limoges po skaudaus pralaimejimo Olympiakosui)
Vokietija. Skyliners-Bayern 74-69 (bayern po skaudaus pralaimejimo Real)
Vietiniam fronte eurolygoje pralaimejusios komandos arba pralaimejo , arba nedenge minusines foros,kaip Darusafaka,Milanas,net ir Zalgiris pries Neezi vargo 2kel taskas i taska ir galutiniam rezultate lygtais dengefora per metima... Truputi kita situacija su komandom ,kurios sia savaite eurolygoje iskovojo pergales,bet jos mes siandien ir nenagrinesim.
Primenu,kad zviozdos sia savaite eurolygoje laukia bene vienas is svarbiausiu musiu su bayern del auksinio tasko norint ivykdit matomai sezono tiksla patekt i top 16. Ir nemanau,kad sios dienos rungtynese su makedonais ju aiskteje ,jie 100% atsidavve ,sieks tos pergales. Net jei ir stengtusi maximaliai serbai, Skopje namuose yra labai kietas riesutas betkam ir klumpa savo arenoje labai retai. Net praejusiais metais zvezda isiveze pergale is makedonu aikstes 3 taskais,bet tada komanda buvo nepalyginamai stipresne ir susizaidus ,nei yra dabar. Sofoklis pagaliau atleistas ir i jo vieta nupirktas Stimacas,manau tikrai duos daugiau naudos ir sprendimas teisingas, +pasipilde nauju juoduliu , taip ne tik pasistiprindami nauju zaideju,bet ir psichologiskai paspausdami Tompsona,kad jo vieta komandoje braska ,kuris kolkas nerodo tokio zaidimo ,kokio is jo buvo tiketasi..
Reziume manau sias varzybas zvezda paskirs naujoku isiliejimui i komanda ir panaudos,kaip gera treniruote,bet makedonu aiskte ,tai ne pratybu laukas su stoveliais ir jie turetu pasinaudoti puikia proga cia pasimti pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)