Select your timezone: Select
Hobis

Maroussi - Caja Laboral

11/11 19:15
Added 2009/11/11 19:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Maroussi +4.5 (Maroussi +4.5) @-111 9/10 -9.00

Na tikrai cia favoritu nelaikau Ispanu, man cia favoritai nors ir nezymiai, bet yra seimininkai. Graikijoje zaisti buna sunku zaisti betkuriai komandai, tuo labiau Maroussi siemet surinko ganetinai pajegia sudeti. Graikijos lygoje si komanda po 3 turu iskovojo 2 pergales, pralaimeta isvykoje tik Olympiakos ir pralaimeta ganetinai garbingai 9 taskais, nors komanda zaide be dvieju labai svarbiu zaideju: Pelekanos ir Kaimakoglou. Eurolygoje komandai sekasi kiek prasciau, taciau zaidzia tikrai neblogai. Namie paskutinem sekundem pralaimeta CSKA 1 tasku, isvykoje iveikta Olimpia, o zaista vel gi buvo be dvieju savo startinio penketo zaideju ir pralaimeta Lottomatica kuri siemet zaidzia labai gerai Eurolygoje. Kaip minejau komandos sudetis pajegi, visos grandys patikimai uzlopytos😁 Be to siandien jau zais Pelekanos ir Kaimakoglou, o tai labai padidina sansus siandien iskovoti pergale Graikams.
Caja Laboral nebe ta komanda kokia buvo pernai, komanda paliko nemazai labai svarbiu zaideju, ju net nevardinsiu manau daugelis puikiai zino. Juos pakeite zaidejai nesugeba tinkamai ju pakeisti, nors Ispanijos lygopje komanda zaidzia sekmingai, po 6 turu iskovotos 5 pergales, vi gi komandos zaidimas nebera toks uztikrintas. Eurolygoje komanda po 3 rungtyniu turi 1 pergale, kuria iskovojo gana sunkiai isvykoje pries Olimpija. Siandien nezais Huertas kuris patyre trauma, o tai labai rimta netektis, tai buvo pagrindinis komandos izaidejas ir vienas klubo lyderiu. Abejotina ar zais ir Lofton. Po traumos savo zaidimo vis dar nelabai randa Eliyahu, komandoje nelabai pritampa ir Ribas kurio indelio siandien lb reiks klubui. Na vel komanda temps tie patys zaidejai: Splitter, Teletovic, San Emeterio, Oleson, dar naudingo zaidimo galiam tketis is English ir Barac.

Na Maroussi namie zaidzia labai gerai, pats komandos zaidimas yra neprastas, Laboral turi rimta netekti, isvykoje ju zaidimas nera labai geras ir apskritai abejoju ar siandien jie iskovos pergale, pliusine fora man tikrai atrodo puikus pasirinkimas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)