Select your timezone: Select
GeorgeBET

CSKA - SKA

01/08 14:00
Added 2016/01/08 12:54 | 0 thanks
  • Yes: 83.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 16.7%
  • Voted: 12

Pick: Over (+4.5 OVER) @1.940 7/10 +6.58

Sveiki visi. Sugįžtu po ilgesnio laiko, ne tik todėl, kad gerasis dėdė Benzema man buvo padovanojęs baną už šiek tiek nesamonių, bet ir todėl, kad ganėtinai ilgą laiką nebestačiau pats. Jokiu būdu neatitrūkau nuo sporto pasaulio, labiausiai sekiau krepšinį ir ledo ritulį, dvi mėgstamiausias sau sporto šakas.

KHL. Ant kiek žiūriu nupezusi šita lyga šiais metais, nebegalima eiti su favoritais, daug keistų baigčių ir stipriai sumažėję smušamų įvarčių skaičius. Subjektyvia nuomone sakyčiau, lyga yra susilpnėjusi. Aišku KHL niekada ir negarsėjo dideliu patikimumu, visgi rusija ir t.t, bet šį kartą ne spekuliuoti susirinkome.

Nepamenu, kada lošiant šioms dviems komandoms gaudavome 4.5 totalą už tokį koeficientą, visada būdavo 5.5 ir koef už overį laikydavosi ~2. Viskam yra paaiškinimas, ankstesniais sezonais viršūnėje buve CSKA ir SKA ledo ritulininkai šį sezoną atrodo labai nepatikimai ir žaidžia kur kas nerezultatyviau nei pernai tarkim. Žinau, kad prieš kelis mėnesius mačas tapr šių komandų pasibaige 2-1 (underiu) tačiau šį kartą manau bus kitaip. DAr anksčiau mėnesiu, komandos sužaidė 3-3, ko maždaug tikiuosi ir šiandien. Paprasčiausiai nekyla net ranka dėti už 4.5 underį žaidžiant šioms komandoms, kad ir kaip jos beatrodytų, tai yra puikiai vienas kitą pažystantys varžovai ir keletas išnaudotų powerplay, kūrių praėjusiame mače buvo NET 17 ! su labai prasta realizacija, ir rezultatas gali tapti tinkamas overiui. CSKA čia nežymus favoritas, su tuo sutinku, bet SKA taip pat turi labai aukštos klasės žaidėjų. Bandau ir linkiu sėkmės, kas bando taip pat.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)