Select your timezone:
Select
2016/01/08 17:02 Over (169.5) @-118 8/10
 

Teisingiausias įžanginis sakynis į šią prognozę būtų: "Sausio 10-tąją dieną, Krasnojarske, basketbolą žais dvi begalvių komandos: vietiniai dundukai ir atvykėliai".

Abi komandos yra vidutiniokės ir aukščiau bambos šį sezoną tikrai neišsišoks. Abi komandos žaidžia panašų krepšinį, paremtą didesniu rezultatyvumu. "Enisey" yra kiauri gynyboje. Pažiūrėjus iš šono į jų spektaklį gynyboje pasidarytų mažų mažiausiai graudu, bet įdomiausia, kad tai tęsiasi nuo pat sezono pradžios. Vyriausiasis treneris O. Okulovas po praėjusių rungtynių šnekėjo apie blogą komandinę gynybą, bet tai jau ne pirmas kartas kai girdžiu jį taip sakant. Niekas nepasikeitė per pirmą pusę sezono, tai vargu ar pasikeis per savaitėlę. Plius FIBA Europos taurėje prieš porą dienų (sausio 6-ąją) prasileido 96 akis į savo krepšį iš "Chalon/Saone" komandos. Vienintelis geras dalykas iš tų rungtynių yra tas, kad pagaliau po traumos į rikiuotę grįžo turbūt svarbiausias vasaros pirkinys D.J. Kennedy. Dabar "Enisey" puolimas bus dar įvairesnis, bet nemanau, kad pasikeis puolimo braižas su Kennedy grįžimu. Trumpos atakos, paprasti deriniai, greitas puolimas ir "momentum'o" pasigavimas veikia tikrai neblogai. Paskutinėse "VTB" lygos rungtynėse pralaimėjo 19 taškų skirtumu prieš Kazanės "Unics". Bendrai komandos sumetė 169 taškus, bet "Enisey" buvo labai stipriai suvaržyti puolime, ypač pirmoje rungtynių pusėje, dėl pakankamai geros ir agresyvios priešininkų gynybos. Šiose rungtynėse tikrai Volgogrado "Krasny Oktyabr" nesigins taip kaip "Unics", nes tiesiog jie ne tokio tipo komanda, todėl manau "Enisey" turės puikius šansus žaisti savo žaidimą puolime.

Svečiai iš Volgogrado yra kažkas panašaus į cirką ant ratų. Sezono pradžioje turėjo tikrai aukšto lygio legionierius, bet klubo prezidentui (visi žinot, bet reikia dar kartą paminėti, kad jis net užregistravęs save kaip žaidėją) susišvietė kažkas ir tie legionieriai iškeliavo. Permainų įvyko labai daug ir iki Naujųjų Metų čia buvo toks vietinių ruselių kratinys. Dabar pasirašė klubas sutartis su dviem individualistais iš JAV. Abu yra aukštaūgiai ir abu čia atvyko pasikelti statistikos, todėl nenuostabu, kad labiausiai stengiasi puolime. Su Loimos miesto "Bisons" jie labai gerai nepasirodė, bet gal prie to galima priskirti tai, kad suomiai tikrai gerai gynėsi ir pagrindiniai amerikonų varžovai buvo tokie pačio tipo atletiški tamsiaodžiai. "Enisey" aukštaūgiai gynyba nepasižymi. Kai dar nebuvo šitų amerikonų, "Krasny Oktyabr" žaidė paprastą, bėk ir mesk lygio žaidimą. Nieko per daug jie negalvodavo, jei turi bent kiek laisvės - meti. Didžiausia bėda, kad tie metimai labai dažnai būna plytos, bet kartais sugeba pataikyti. Gynyboje jie ir taip kiauri, nėra čia daug apie ką šnekėti, bet daugiausiai iš jų tikiuosi puolime. Prieš tris dienas dar pasirašė sutartį su Aleksėjumi Zozulinu, bet jis nėra kažkoks stebuklas, kad apie jį reiktų kažką pasakoti. Dvi dundukų komandos. Laukiu lengvų akiai rungtynių su neblogu rezultatyvumu.

  • Voted: 50
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

uncle_bets

Thanks: 157

Followers: 3

  • Units 256.69
  • ROI 7.64%
  • W% 55.38%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 381
  • Units won: 3686.69
  • W-L-T : 206-166-9
  • Avg.Stake of Units: 9.00
  • Staked units: 3430.00
  • Avg. Odds: 105.4
 

Unit change

2702642582522462402023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)