Select your timezone:
Select
2016/07/10 16:43 Over (Portugalija taps nugalėtoja) @185 7/10
 

Na pagaliau ir atėjo visiems ilgai lauktas finalas,kuris manau turėtų pateikti staigmeną! Prancūzija kaip ir Portugalija iki ketvirfinalio nedemonstravo įspūdingo žaidimo,Prancūzai mače su Islandija ir Vokietija įjungė visai kitą pavarą. Daugelis galvoja,kad jei Prancūzija praėjo Vokietiją daugiau nebėra prieš ką ir žaisti? Manau,jei taip galvosi tai finalą tikrai pralaimėsi. Portugalija turi puikių žaidėjų,Ronaldo atiduos visą save aikštelėje,jam pergalė su Portugalijos rinktine reiškia viską. Šiame mače turėtų dominuoti gynybą,gali būti netgi 11 metrų baudiniai.(Labai geras variantas,kuris dažnai pasiteisina finale yra ir įvarčių underis).Portugalija nėra laikoma favorite,žais mače antru numeriu,taip manau bus suteikta puolime dar labiau pasireikšti Cristiano Ronaldo,prancūzija labai pavojinga,bet visišku underdogu laikyti Portugalija tikrai negalima.Užtenka paminėti,kad per atkrintamąsias Portugalija praleido tik vieną įvartį(daugelis sakys,kad kovojo su silpnomis komandomis,bet Kroatija ar Velsas šiame čempionate buvai juodi arkliukai). Prancūzija savo ruožtu praleido netgi tris įvarčius,o iš viso čempionate 4. Pasveikinsiu jei laimės Prancūzai,nes jiems reikės atlaikyti didžiulę psichologinę įtampą,jie kolkas nežaidė nei vieno pratęsimo,o Portugalijai teko žaisti netgi du kartus-tai labai užgrūdina komandą. Pepe vakar dalyvavo Portugalijos rinktinės treniruotėse ir buvo pranešta, jog gynėjas galės rungtyniauti finale. „Real“ žaidėjas dėl šlaunies traumos buvo priverstas praleisti pusfinalio rungtynes su Velsu. Pusfinalio mačą praleido ir Williamas Carvalho, kuris buvo gavęs diskvalifikaciją. Manoma, jog ir šis žaidėjas sugrįš į startinį portugalų vienuoliktuką.

Viską apibendrindamas norėčiau pabrėžti,kad Portugalija nėra toks jau underdogas kaip lažybų bendrovės teigia,turi geruose klubuose žaidžiančius,kuriančius žaidėjus-kurių priešakyje CR7. Todėl koeficientas kalba už save juo pasinaudoti.

Portugalijos trenerio pasakytuose žodžiuose galima išvysti didžiulį ryžtą bei nusiteikimą: „Jau prieš tai sakiau, kad mūsų tikslas buvo žaisti finale ir jį laimėti. Mes tikime savimi, nes mes norime padaryti Portugalijos žmones laimingais. Mes norime jiems suteikti progą švęsti.

Eksperto nuomonė: Reymundas Tomayo („Yibada“): „Prancūzijos rinktinė šiame mače turės žiūrovų palaikymą, o tai gali būti jų pranašumu, tačiau jie negali nuvertinti varžovų. Puolimo žvaigždės Cristiano Ronaldo ir Antoine Griezmannas jau susitiko Čempionų lygos finale ir tada pergale džiaugėsi portugalas. Kaip tada, taip ir šiame mače, jie bus pagrindiniai žaidėjai, kurių turės saugotis komandų gynybos. Nors Deschampso auklėtiniai turi daugiau aukšto lygio žaidėjų ir žaidžia geriau gynyboje, Portugalija turi Cristiano Ronaldo, o tai šiame čempionate visada būdavo svarbus faktorius. Prancūzija 1 – 2 Portugalija.“

Sėkmės kas eina kartu 😉

  • Voted: 30
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

arniukas

Thanks: 203

Followers: 2

  • Units 47.56
  • ROI 0.50%
  • W% 49.79%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 1213
  • Units won: 9911.56
  • W-L-T : 586-591-36
  • Avg.Stake of Units: 8.13
  • Staked units: 9864.00
  • Avg. Odds: 120
 

Unit change

6054484236302023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)