Select your timezone:
Select

Ar pateks į galutinį 12-uką(A.Milaknis) - NE

07/18 14:00 arniukas +19.25
2016/07/12 14:00 Under (Nepateks) @275 7/10
 

Na man šis statymas geriausias iš visų,nes šiuo metu koeficientas už M. Grigonį yra pakritęs,o šis dar didelis už Milaknį. Milaknio didžiausias konkurentas yra dėl vietos rinktinėje Grigonis,kuris tikrai rodo brandų žaidimą. Man visi 11 žaidėjų rinktinėje yra aiškūs:
PG: Kalnietis(be klausimų pagrindinis įžaidėjas), Girdžiūnas(kuris demonstruoja neblogą formą ir bus geras ant keitimo)
SG: R.Seibutis(turbūt startinio penketo žaidėjas ir nors neturi labai gero žaidimo,bet kibus ir naudingas gynyboje), A. Juškevičius(vienintelis sg/pg tipo žaidėjas,kuris gali puikiai praplėsti rotaciją bei demonstruoja šiuo metu pavyzdingą pataikymą)
SF: Čia jau be klausimų Kuzminskas ir Mačiulis,niekam nepavyks jų išstumti nei Gailiui,kuris pernai buvo imtas į rinktinę,nes gali žaisti SF/SG pozicijoje,bet jam dar trūksta greičio,kad žaistų SG pozicijoje,o dar kai taip neblogai žaidžia Adas šansai nuliniai. O Ulanovas,nors ir kaip gerai žaistų,bet dar ne šiais metais jam rinktinė,nes konkurencija milžiniška+Kuzmingas su Mačiuliu geriau atrodo žaidžiantys ir PF pozicijoje iš bėdos už Ulanovą.
PF: Turbūt be klausimų P.Jankūnas(atrodo ne taškų mašina,bet labai naudingas komandai,vienu žodžiu juodadarbis), D.Sabonis(Jaunas,talentingas krepšininkas,kuriam nors ir trūksta patirties,bet noras tiesiog trykšta per kraštus,puikiai galės prisijungti prie žaidimo nuo suolelio)
C: J.Valančiūnas(rinktinės lyderis,aplink jį ir bus lipdomas visas žaidimas), A.Kavaliauskas(kiek silpnesnis gynyboje,bet puolimo arsenalą baudos aikštelėje turi nemažą+kai jam dažniausiai reikės kovoti su centrais,kurie kyla nuo suolo-tai jis turėtų ir su jais susitvarkyti) bei R. Javtokas(daugelis nori,kad jį neimtų į Olimpiadą,bet čia jau reikia proto neturėti,žmogus pakviestas į rinktinę,jis pats vyriausias žaidėjas,15 metų su pertraukomis žaidžia rinktinėje,aukoja savo vasaras,tikras lyderis rūbinėję-ši olimpiada bus 4-oji ir paskutinė.
Tad dėl 12-os vietos komandoje ir kovoja Milaknis su Grigoniu. Daugelis užmiršta,kad yra tikimybė,kad prieš rinktinės prisijungs ir d-mo,nors šansai maži,bet išlieka. Jeigu diskutuoti,kas būtų jei jis prisijungtų prie rinktinės-tai kito varianto nerandu,kaip Grigonio ir Milaknio nepatekimas į 12-uką,būtų vežamasi SG pozicijoje Seibutis ir Milaknis.

Viską apibendrindamas,norėčiau pabrėžti,kad šis koeficientas yra value ir daug geriau tokį statyti,nei rinktis,kad Grigonis pateks į rinktinę(jei neklystu ~2,4 koef),jų šansai apylygiai+ Milaknis neranda savo žaidimo ir Kazlauskui nepatinka suteikti antrus šansus,nes praeitame EC Milaknis žaidė nedaug,nes jo gnynyba ne kokia ir be savo metimo nieko daugiau realiai ir neturi(be jokio prasiveržimo iš vidutinio nelabai pataiko),o Grigonis trykšta entuziazmu,žaidžia ACB,nematau jokių trukdžių,kad jis galėtų patekti į rinktinę,tiek gynyba,tiek žaidimo arsenalas,neskaitant tritaškių(kuriuos ir tai dabar geriau meta nei Milaknis) yra geresni. Sėkmės,kas eina kartu!

  • Voted: 48
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

arniukas

Thanks: 203

Followers: 2

  • Units 47.56
  • ROI 0.50%
  • W% 49.79%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 1213
  • Units won: 9911.56
  • W-L-T : 586-591-36
  • Avg.Stake of Units: 8.13
  • Staked units: 9864.00
  • Avg. Odds: 120
 

Unit change

6054484236302023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)