Select your timezone: Select
peakyblinder

Space Soldiers - Bravado

08/28 12:30
Added 2016/08/28 07:40 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 2

Pick: Space Soldiers (-1,5 žemėlapiais) @1.769 8/10 +6.15

WESG finalas, kur susitiks turkai Space Soldiers ir PAR atstovai Bravado. Pastarieji kol kas nepralošė nei vieno žaidimo ir žengia labai užtikrintai, bet rimtesnių varžovų jų kelyje taip ir nepasitaikė. Turkai vakar žaidė prieš savo tėvynainius ir po dominuojančios pirmos pusės dut2 žemėlapyje, vėliau tragiškai atrodė antroje, išstenėjo pergalę, bet po to gavo skaudų antausį antrajame žemėlapyje.

Taip turkai tik po 2:1 pergalės žengė į finalą, bet tikiu, kad tai bus net į naudą. Jie čia atvžiavo kaip aiškūs favoritai, bet žaidžia jie žemiau savo galimybių kol kas. Daug bereikalingo agresyvaus žaidimo, atsipalaidavimas ir žioplos klaidos iki vakarykčio mačo didelės įtakos neturėjo, bet dabar tikiuosi griežtesnio ir labiau akcentuoto žaidimo. Afrikos atstovai jau turėtų džiaugtis savo pasiekimu, nors kaip minėjau, kažkokių didelių sunkumų jiems dar nebuvo.

Kadangi žaidžiama bo3, tai atsižvelgiu ir į žemėlapių pasirinkimą. Atsižvelgiant iki šiol buvusius veto, tai turkai gali norėti žaisti cobblestone, bet afrikiečiai gali rinktis šį žemėlapį išbraukti. Labai realu, kad bus žaidžiami 2 iš 3 žemėlapių: cache, mirage ir dust2. Jei reikėtų spėti, tai bus mirage ir cache. Abejuose žemėlapiuose turkai pajėgūs pasiimti 2:0 pergalę, kitais variantais didelių problemų nekyla, nebent pro veto praeitų nuke žemėlapis, kuriame turkų dar neteko matyti.

Viską apsvarstant, turkai neatrodo visa galva geresni šiame turnyre, bet žvelgiant jų žaidimą paskutiniu metu, jie turi ir daugiau patirties, ir daugiau vietos pagerinti savo žaidimą finale. Per mėnesį laimėti du LAN turnyrus turkams turėtų būti didžiulė motyvacija, tad tikiuosi, kad trečiojo žemėlapio čia nebus ir pamatysime turkų pergalę per 2 žemėlapius.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)