Select your timezone:
Select

Portland Trail Blazers - Utah Jazz

10/26 01:00 klaidas aksomaitis +6.96
2016/10/25 15:18 Portland Trail Blazers (-5.0) @-115 8/10
 

*Šeimininkai, svečiai.
Kaip daugeliui žinoma, kad Blazers namuose žaidžia visada nuostabų žaidimą, aišku prie savų sirgalių visos teams nori Peru, tačiau jie turi kažko tokio, ko tik periodos lygoje esančios ekipos gali pasigirti. Praeitame sezone iš 42 rungtynių laimėjo 28 namuose, pralaimėjo tik 14. Savo arenoje, jie net įveikė buvusius čempionus dukart, taip pat ir Oklahomą, ir kitas stiprias teams. Niekada nepasitraukdavo iš kovos ir stengdavosi iki galo.
Tuo tarpu kitoje pusėje, Jazz team išvykose niekada nepasirodydavo gerai. Tik 16 Peru iš 42 praeitame sezone, jaunimui sunkiai sekdavosi išvykose pritaikyti savo letą žaidimą, taip ir pralošdavo dauguma rungtynių, žinoma dabar prie teams prisijungė žaidėjų kurie gali scorinti, ir turėtume pamatyti kitokį vaizdą aikštelėje išvykose.
*Puolimas, gynyba.
Blazers labiau propoguoja greitą žaidimą, ir jiems svarbu kuo over įmesti points, neišnaudoti visų jėgų gynyboje, o pabaigti atakas points. Tuo ir skiriasi šitos ekipos, Jazz kaip tik team kuriai svarbiausia apsiginti, bet vat, nemanau, kad jai pavyks tai padaryti šiąnakt. Dažniausiai kai praleidžia virš 100 points, Jazz pralaimi rungtynes, nelabai tikiu, kad Blazeriai nesukrapštytų čia tiek akių. Blazeriai buvo vieni iš oversiai metančių praeitais metais lygoje, taip pat ir namuose šie skaičiai didėjo. Nuo praeito sezono tik į gerą pusę pakitusi team šiais metais ketina periodi dar didesnius correct . Jazz be Haywardo, Burks ir tikriausiai Favors sunkiai susižais puolime ir dažnai net nesuras tinkamo metimo per 24 atakai skirtas sekundes.
*Traumos.
Blazers rimtesnių traumų kaip ir neturi, rimčiausia netektis Ezeli, tačiau yra kam baudos aikštelėje pažaisti pas juos, over visi kiti sveiki, bet vat pas svečius ne. Pagrindinis žaidėjas, oversiai metantis pointsų Haywardas šiąnakt nežais, tai labai didelė netektis, nes jis sumesdavo po ~20 points per rungtynes ir puikiai judėdavo puolime, Jazz labai trūks jo šiąnakt, kadangi netekti svarbiausio žmogaus puolime tokiai teami yra mirtis. Taip pat ir Burks tikrai nepasirodys šiąnakt, guardas kuris sumesti points irgi moka. Dar ant klaustuko yra Favorsas, kuris tikriausiai juda antras ar trečias(Hood?) po Haywardo puolime. Dar nėra tiksliai pranešta ar žais, tačiau kiek žinau, tai maža tikimybė, nes dar neseniai negalėjo treniruotis, o 23 dieną treniravosi limituotą laiką, galėtų ir patausoti jį šiąnakt, ir išleisti per svarbesnias namų varžybas.
*Starto penketai, suolelis.
Blazers žais su tuo pačiu, bet tikrai labai patobulėjusi suoleliu, kadangi Harkless su Aminu patobulino savo metimus, bei prasiveržimus. Taip pat ir Lillardui su McCollumui yra kur dar tobulėt, tad per vasarą pasistengė. Plumlee aišku savo vietoje bus ir dalinsis kamuoliu puikiai kaip visada. Nuo suolo įgavo naujo kraujo, tai Turneris. Taip pat ir nuo praeitų metų likę Crabbe(patobulėjęs irgi su milžinišku kontraktu), Davis, Vonleh, žais tikriausiai tik su šiais 9 žaidėjais, tad galima sakyti, kad matysime vieną iš bettersių backourt Lillard su McCollumu žaidžiant po 36 ar over minučių drąsiai. Scottas yra puikus treneris ir išnaudos visas savo žaidėjų galimybes. Kitoje pusėje, Gobertas, Favors(?), tikriausiai Diawas užims jo vietą, Joe Johnson, Hood ir Hill, iš čia esančių, tikri scoreriai yra du, jiems ir oversiai darbo atiteks šiąnakt, kadangi be lyderio ir kitų playerių bus sunku labai svečiams iš Jutos. Nuo suolo Mack, Neto, Exum, Ingles, Lyles, visi jauni, bei nelabai patyrę, na išskyrus gal Mack su Ingles, tačiau jie nėra šaltakraujai scoreriai ar tokie žaidėjai kurie sugebėtų patempti komandą kaip koks Lillardas.
*Apibendrinus.
Viena team namuose žaidžia puikiai, kita išvykose prastokai. Traumos irgi Blazers pusėje, Jazz turės verstis be savo lyderiaus, bei dar kitų periodų svarbių žaidėjų. Atidarymo šventė Portlande visada būna iškilminga, ir visi tikisi tik Peru, o žaidėjai motyvuoti tik laimėt šiąnakt. Labai didelių pasirinkimų puolime neturės Jazz team, nes tikro lyderio kaip ir nebus šiąnakt aikštelėje, nesusikalbimas su naujais žaidėjais? Visko gali atsitikti, nebus taip lengva jiems įsijungti į žaidimą, o tuo tarpu Blazers toks pat startas kaip ir praeitais metais visą sezoną, beveik pasikeitimų neturėjo tai ir problemų neturėtų būti.

  • Voted: 12
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

klaidas aksomaitis

Thanks: 66

Followers: 0

  • Units -141.67
  • ROI -3.14%
  • W% 50.70%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 578
  • Units won: 4396.33
  • W-L-T : 291-283-4
  • Avg.Stake of Units: 7.85
  • Staked units: 4538.00
  • Avg. Odds: -102
 

Unit change

-130-136-142-148-154-1602023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)