Select your timezone: Select
peakyblinder

Liquid - OpTiC

10/26 14:00
Added 2016/10/25 18:38 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: OpTiC @1.860 8/10 +6.88

ESL pro lygos finalų atidarymo mačas ir NA komandų derbis. Liquid turi didesnę patirtį, turi over rezultatų offline turnyruose, tuo tarpu OpTiC vis dar mėgina užsitarnauti geros teams vardą, bet patekimas į finalus jau rodo, kad team juda gera linkme.

Paskutinius keturis susitikimus laimėjo Liquid, bet jie žaisti dar vasarą, nuo to pasikeitė komandų braižas, o ypač prieš turnyrą įvyko period esminiai pokyčiai Liquid komandoje, dėl ko ypač pirmajame žaidime gali kilti nemenkų sunkumų. Komandą paliko jos treneris, o In Game Leader pareigas Peru anksčiau šias pareigas ėjęs HiKo. Atrodytų, kad čia nėra kažkas svarbaus, bet tai labai gali pakeisti flaw prie kurio Liquid yra pripratę. Liquid į Brazil atvyksta po trijų pralaimėjimų, kurių du buvo tiesiog sutriuškinimai. Tai reiškia, kad oficialiuose mačuose po pasikeitimų Liquid dar nelaimėjo, o jei pradžia nesusiklostys kaip planuojama, tai gali labai lengvai pakreipti mačą OpTiC teams naudai.

Apie OpTiC daug kalbėti turbūt neverta. Vienas esminių dalykų, kad teams individualiai labai panašios, OpTiC'us veda ispanas Mixvell, nuo jo pasirodymo labai daug kas priklausys, bet kiek teko stebėti žaidimą, tai ši team visada atrodo užtikrintai ir neturi per didelių duobių žaidime, kuriomis pasinaudotų varžovai (per paskutinius pora mėnesių, tokių mačų turėta tik 1-2 - prieš fnatic ir SK).

Kitas svarbus aspektas, dėl ko renkuosi čia OpTiC, tai žemėlapių pasirinkimas. Labai realu, kad teks žaisti train/cobble ir nors Liquid taip pat mėgsta čia žaisti, bet rytojaus jų varžovai čia atrodo kur kas stabiliau.

Šalia to, prisideda asmeninė nuomonė, kad Liquid po S1mple išėjimo nėra ta team, kuri gali būti labai galinga ir pagauti momentumą. Peru prieš Fnatic paskutiniame LAN turnyre buvo labiau susijusios su faktu, kad dusyk fnatic žengė į dustą, kur nutikti gali viskas, o ir patys fnatic neatrodė taip įspūdingai tada.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)