Select your timezone: Select
peakyblinder

EnVyUs - OpTiC

10/28 15:30
Added 2016/10/28 13:17 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: OpTiC (+3,5) @1.900 8/10 -8.00

Vakar beveik nebuvo įtemptų mačų, vienintelis, kur gavosi intriga - tai NiP prieš NRG, kur to turbū niekas net nesiteikėjo. Šiandien tikiuosi, kad matysim kur kas įdomesnių ir labiau intriguojančių susidūrimų.

Tiek OpTic, tiek EnVyUs turbūt žengs į kitą etapą, tik labai palankiai susiklosčius aplinkybėms brazilai Immortals dar gali žengti toliau. Bet kova dėl pirmosios vietos dar labai aktuali, o periodalapio į pusfinalį nori visi.

Prancūzai kol kas nepralaimėjo, bet tas pačias teams sutriuškino ir OpTiC, o su mouz EnVyUs dar tik susitiks. Bus žaidžiamas arba cobble, arba cache, bent jau mano spėjimu. Ir čia both teams jaučiasi puikiai. Todėl galima tikėtis lygios kovos iki pat galo. Neinu su roundų overiu, nes OpTiC realiai gali ir užtikrintai win, jei prancūzai netyčia performance ne vakarykšte ar pastarosios savaitės forma, o taip, kaip juos matėm prieš gerą mėnesį - t.y. tragiškai.

Daugelis kalba, kad čia EnVyUs grįžo į tikrą formą, tą, kai dominavo visą CSGO sceną, jog SIXER atėjimas viską pakeis. Vėlgi, nesakau, kad taip nėra, bet šiame turnyre dvi triuškinamos Peru dar ne viską pasako, nes tiek Liquid, tiek Immortals ir prieš OpTic atrodė labai blogai.

OpTiC ispanas mixvell kalbėjo, kad team labai daug ruošėsi šiam turnyrui. Žinodami kiekvieną matchupą grupėse tikiu, kad pasiruošė ir prancūzams kažką. Net per interviu užsiminė, kad "žais cobble", tai labai realu, jog bus išstudijavę EnVyUs žaidimą būtent šiame žemėlapyje. Peru realus variantas, bet einu su pliusine.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)