Select your timezone: Select
Dž.L.Žuvėdra

F.Mayer - U.Ignatik

11/07 13:30
Added 2016/11/07 11:32 | 0 thanks
  • Yes: 71.4%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 28.6%
  • Voted: 14

Pick: Over (2:0) @2.100 8/10 -8.00

First raundas Bratislavos challengeryje, hard indoorsas. Susitinka pirma turnyro raketė vokeitis Florianas Mayeris ir darbinis arkliukas iš Belarus Uladzimiras Ignatikas.

Pradėkim nuo to, kad Florianas yra kur kas pajėgesnis tenisininkas už gudą. Žaidimas įvairiapusiškesnis. Jeigu ne pastovios traumos, kurias šiuo metu vokietis išsilaižė, tikrai būtų labai solidus žaidėjas, nes pasiūlyti tikrai turi ką. Mėgsta labiau greitas dangas, ypač žolę, bet ir indoors harde pajuda. Ignatikas žaidža ant visų paviršių, bet oversiai ant grunto. Žaidimą stato neblogu FH, bet yra Ghana vienpusiškas žaidėjas. Niekad nesitikiu iš jo stebuklų prieš geresnius žaidėjus.

Formos irgi atrodo kiek skirtingos. Mayeris atrodo paskutiniu metu vsai neblogai. Ignatikas paskutinius tris mačus pralaimėjo "sausai", du iš jų - ant indoors hardo. Žiūrint į Uladzimiro skaičius ant indoorso šiais kalendoriniais metais, galima pagalvoti, kad ne taip ir blogai gudas juda - Peru balansas 9/7. Visos devynios, tiesa, pasiektos Futures lygmeny. Ten ir du pralaimėjimai sekė. Tuo tarpu penkis katus pralaimėta - keturis iš jų rezultatu 2:0 - kai buvo bandoma žaisti ant indoors hardo challenger ar dar aukštesniame lygyje (tik Vienoje, kur prieš Sugitą sugebėjo win tris gamess bendrame rezultate).

Trumpai tariant, einu su šiai dienai geresnio tenisininko užtikrinta Peru. Ne baltarusio danga ir ne važovas, kurį turėtų įveikti. Jeigu viskas su Mayeriu šiandien bus gerai, manau, pamatysime Ghana nesunkią dvikovą vokiečiui.

Sėkmės, kas kartu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)