Select your timezone:
Select

New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers

11/19 01:05 klaidas aksomaitis -8.00
2016/11/18 20:28 Over (214,5) @-115 8/10
 

Pradedam nuo statistikos truputi, Pelicans namuose renka po 107,5 points, bei išmeta vidutiniškai apie 90 metimų, Blazers renka po ~107 points taip pat, bei išmeta 87~ metimus. both teams pagal žaidimo greitumą yra viršiuje. both teams pagal gynybos reitingą irgi yra viršuje(t.y. pagal prastumą). Blazers pakolkas praleidžia po 112 points, Pelicans 107,4, žinoma čia tik skaičiai ir periodos labai prastos rungtynes galėjo sugadinti šituos vidurkius, pavyzdžiui Blazerių prieš Bulls kur surinko 88 points, ar prieš Clippers 80, galima prie šitų vidurkių nepridėti šitų komandų, kadangi jos žymiai better žaidžia gynyboje, nei Pelicans, taigi tas skaičius pas Blazers prieš prastai gynyboje dirbančias teams padidėtų ir gal net viršytų 110. Nors čia b2b išvyka Blazers teami, bet neketina jie restinti nei vieno žaidėjo ir turėtų sukovoti, nors ir ne pilna jėga, bet tikrai pasistengti, nes visada po pralaimėjimo kitą naktį norisi pagaliau pajusti Peru skonį. Tuo tarpu Pelicans praeitos rungtynes buvo vienos prasčiausių per sezoną, kadangi žaidė be Daviso, visiškai subyrėjo nors ir prieš Magic, surinko 82 points, bet ten visas jų žaidimas buvo beveik eksprontu, tiesiog atvažiuot sužaist jie ten nuvyko. Dabar Davisas turėtų žaisti ir kiek žinia Holiday irgi grįžta jau, labai daug tikėtis iš jo nereikia, nes nuo suolo žais ir ne over nei 30 minučių, bet žaidėjas ne dėl traumos buvo palikęs komandą, tad sportines formos nelabai ir galėjo prarasti, tikiuosi iš jo, kad greitai pripras prie greito žaidimo ir vėl žais savo aukščiausiu lygiu. Nors ir nėra tokia gera team Pelicans, bet namuose visada sulošia iki galo. Davisas šian turėtų tiesiog karaliauti po krepšiu, nes baudos aikštelėje pas Blazers nieko gero nėra ir praleidžia po ~48 points(3 score lygoje), Plumlee ar Leonardas tikrai neapsiims Davisu tai reikės dvigubinti gynybą beveik visada prieš jį, o tas puikiai ras Frazieri, ar Moore ar Galloway, visi iš tritaškio tikrai gali pataikyti. Nuo suolo kaip ir rašiau Holiday tikiuosi puikiai prisijungs prie žaidimo, taip pat ir Jones pagaliau duoda laiko, nes tas tai gali sužaisti bet kada ir įmesti iš bet kur, taip pat dar Hield kuris jau nebijo mesti ir pataiko dažniau nei pradžioje sezono, ir naujas pirkinys Goodwin, kuris Suns komandoje bent jau neblogai žibėjo praeitą sezoną. Na team tikrai pajėgi įmesti virš 105~ points, prieš Blazers, kurie pakolkas su gynyba nedraugauja, kaip tie patys ir Pelicans. Tie patys namai, baudos aikštelėje praleidžia 45,7 points, tai irgi milžiniškas score ir stovi viršuje lentelės, taigi labai daug progų turėtų susikurti Lillardas, ir kiti teams draugai. both teams žaidžia greitai, daug praleidžia, bei daug įmeta, ir nedraugauja su gynyba baudos aikštelėje, bei labai daug prasiženginėja ir meta baudų. Taigi turėtume tikrai sulaukti rezultatyvių varžybų, dar gale specialios pražangos, arba pratęsimo galimybė tikrai padidina šansus šitam overiui, o jis nėra ir toks didelis.

  • Voted: 10
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

klaidas aksomaitis

Thanks: 66

Followers: 0

  • Units -141.67
  • ROI -3.14%
  • W% 50.70%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 578
  • Units won: 4396.33
  • W-L-T : 291-283-4
  • Avg.Stake of Units: 7.85
  • Staked units: 4538.00
  • Avg. Odds: -102
 

Unit change

-130-136-142-148-154-1602023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Related picks (7)

    Indiana Pacers @110 8/10
    The Knicks are struggling and the key players are playing 40-48 minutes each game, in the last games it was already noticeable that fatigue is setting in, although usually game 7 is won by the home team, but I see the Indiana Pacers as a more solid team.
    Read less
    Read more
    Under (T.Haliburton -3.5 3PT) @-154 5/10
    (Jalen Brunson Under 7.5 Assists) @-152 1/10
    In the series, there was never more than 7 successful sets, only one time 7. In the series, the player was not focused on creativity, but on offense. I don't see any reason why something should change. In the regular season, there wasn't such an average either.
    Read less
    Read more
    (Donte DiVincenzo Over 18.5 Points) @-108 1/10
    Without Brunson, and attention will be fully shifted to defense today. The second option is DiVincenzo, who plays a good amount of minutes in this series, but lacks accuracy from the three-point zone.
    Read less
    Read more
    (Tyrese Haliburton Under 18.5 Points) @-130 1/10
    If Brunson is designated as the scoring leader for the Knicks, then in this case Haliburton will have to put himself in the role of a complete creator. I do not expect high-scoring matches, and in tough duels, this player is not as dangerous on offense. Other players look great, so there will be enough creativity in crucial matches.
    Read less
    Read more

    NY Knicks - IND Pacers

    OroBalionas 05/19 19:30 in 9 minutes
    (IND Pacers) @130 8/10
    Not many injured players or players with injuries are playing for the Knicks. It is a good opportunity for the Pacers to take advantage of their almost full team composition. I believe the Pacers have a good chance of defeating the Knicks, as they are playing well overall.
    Read less
    Read more

    New York Knicks - Indiana Pacers

    False9 05/19 19:35 in 14 minutes
    (New York Knicks) @-130 8/10
    Knicks at home are a true beast, in the previous away game the entire team played poorly, not their usual game. Brunson had the worst career performance with 0/11 FG. That cannot happen again. In Madison Square Garden, Knicks are 3/3 in this series, I believe they will continue to dominate because they have been showing a fantastic defense and Brunson always shows determination.
    Read less
    Read more

Comments (0)