Select your timezone: Select
peakyblinder

North - Gambit

01/22 15:00
Added 2017/01/21 17:13 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 85.7%
  • Voted: 14

Pick: North (-3,5) @2.100 6/10 -6.00

Ryt prasideda didžiausias 2017 CS:GO turnyras (viena iš dviejų Major) - ELEAGUE MAJOR. 16 stipriausių komandų čia susikaus dėl 1 milijono vertės prizinio fondo. Pirmą dieną turėsime 8 mačus, turnyras su "šveicariška" sistema - po pirmo rato paralaimėjusios teams žaidžia tarpusavyje, laimėjusios tarpusavyje, teams, kurios pasiekia 3 Peru/3 pralaimėjimus atitinkamai periodauja į kitą etapą/važiuoja namo.

firstis mačas - tarpu danų, ex-dignitas, kurie dabar vadinasis North ir CIS teams GAMBIT. Prieš porą savaičių danai pasirašė sutartį su F.C. Copenhagen klubu, penketas prieš turnyrą treniravosi futbolo stadiono patalpuose, infrastruktūra atrodė tobula pasiruošimui šiam turnyrui. Danai į MAJOR pateko per atranką, ten nuleido patį pirmą žaidimą GODSENT. Gambit tuo tarpu buvo patekę tarp stipriausių 8 praėjusiame turnyre, todėl atrankoje dalyvauti neturėjo.

Realiai both teams rodė tikrai gerus rezultatus praėjusiais metais, bet ex-Dignitas ir žaidė over, ir turėjo over mačų aukščiausiame lygjye. Dignitas hltv reitinge rikiuojasi, varžovai, bet čia over sausa statistika, kuri nėra pagrindinis argumentas statymui.

Dignitas atrodo kur kas stabilesnė ir under nuo individualių pasirodymų priklausanti team. Turėdami puikų in-game lyderį MSL danai gali remtis ne tik magisk ar konfig pasirodymais. Tuo tarpu GAMBIT atėjus zeus irgi įgavo over žaidimo įvairovės, visgi paskutinį kartą laimėjus turnyrą lapkritį, kur įveikti c9 ar godsent, lemiamas faktorius buvo tieisog nuostabus hobbit ir mou žaidimas. Klausimas, ar jiems pavyks taip pradėti čia. Dar mažas faktas tas, kad hobbit į JAV atvyko tik šią savaitę, atskirai nuo teams, kas galėjo lemti periodas dienas treniruočių.

Žvelgiant į viską objektyviai, first žaidimas labai lygus, bet North tikslai čia net neabejoju kad yra tik didžiausi, first oponentas, bent jau ant popieriaus toks, kur turi būti pasiimta Peru. Atsižvelgiant į tai, ką matėme iki Major, Gambit su aukštesnio lygio komandomis turėjo vieną tikrai sėkmingą turnyrą, bet dignitas tokius rezultatus rodydavo kone kiekvieną savaitę, tad ir stabilumo jų pusėje gali būti over.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)