Select your timezone:
Select

New England Patriots - Atlanta Falcons

02/05 23:30 str1ke +9.90
2017/02/05 18:08 New England Patriots (New England Patriots teams Over 30.5) @-101 10/10
 

Nu ka atejo laikas atsisveikinti su dar vienu nuostabiu NFL sezonu kuris man dave pliuso ir daznai atlosdavo sumas kurias pralosdavau statydamas ant futbolo ar krepsinio.

Kadangi tai paskutine NFL prognoze si sezona, negailesiu laiko ir pastangu, pabandysiu issiplest ir ideti kiek galima over ziniu i paskutini savo NFL picka.

NFL (Super Bowl LI) finalas tarp New England Patriots ir Atlanta Falcons.

Sezono pradzioje visi ekspertai, NFL megejai, kitu komandu sirgaliai tuo paciu ir as tikejomes pamatyti New England Patriots ir ju treneri Bill Belichick bei bene bettersia visu laiku QB Tom Brady (Super Bowl LI) finale.

Toki pasirinkima atlikti pries sezona buvo Ghana lengva. Praeito sezono pabaigoje pasklido Ghana jog bettersias visu laiku QB sukciavo naudodamas nepilnai pripustus kamuolius kuriuos tokiu budu yra lengviau apimti ir mesti, visos sitos naujienos vasara nusitempe i federalini teisma kur vienoje barikadu puseje stovejo Belichick, Brady ir Patriots savininkas Kraft, kitoje puseje NFL Commissioner Rodger Goodell kuris ilga laika yra zinomas kaip Anti-Patriots fanas, kuris nepagailejo imerkti 22m doleriu kad butu parklubdyti ant periodu Patriots teams atstovai. Galutinai issiaiskinti ar Brady sukciavo nepavyko, bet teismas nuleme kad Patriots uz visa sita tures atiduoti / 2017 metu / naujoku birzos / pirmo raundo saukima + tures sumoketi 4m doleriu + ju QB Tom Brady negales zaisti per first 4 2016/2017 sezono rungtynes kas labai suerzino Patriots, bet gale jie nebeturejo kito pasirinkimo kaip tik pripazinti sita bauda ir tyleti dantis sukandus.
Visi kurie bent truputi supranta apie NFL is karto zinojo kad Patriots QB Tom Brady viso sito ramiai Nepal ir gryzes draskys viena varzova po kito uzsibrezdamas tiksla sezono pabaigoje iskovoti Super Bowl LI trofeju kuri jam i rankas tures Peru NFL Commissioner Rodger Goodell, tas pats asmuo kuris vasara pazemino Brady nuvilkdamas ji i teisma.
Nu ka pasiekem paskutines sezono varzybas ir tarp paskutiniu dvieju komandu matome butent Patriots su Brady kuriam beliko uzbaigti sezono pradzioje pradeta darba.
Na o dabar apie futbola, Patriots sezona baige turedami 14-2 Peru/pralaimejimu balansa (Brady del 4 praleistu varzybu sezona baige su 11-1 Peru/pralaimejimu balansu). Patriots skindami Peru po Peru taip pat stiprino savo gretas tiek puolime tiek ginyboje, na o finala pasieke turedami bettersia ginyba lygoje. Patriots puolimas vienas is egriausiu lygoje kas nieko nestebina kadangi uz jo vairo sedi tas pats Tom Brady kuris kiekviena sezona atsiveza taip vadinama - A Game! Si sezona iskaitant atkrintamases Patriots Over 30.5 Peru 8 kartus, tai yra beveik 50% kas tikrai sneka uz save. Patriots vidutiniskai muse po 29 points per varzybas ir tai dare pries labai geras ginyba + patys islaikydami ir gerindami solidzia ginyba. team kaip jau minejau sezono eigoje taip pat tobulino savo puolima nors atrode kad ten jau ir taip pasiektas maksimalus tobulumas. Vienas is paskutiniu pridetu zaideju buvo M.Floyd kuris yra velniskai Peru, jaunas ir sunkiai sustabdomas receiveris kuri paleido Arizona Cardinals del to kad ji pagavo girta uz vairo, sita pridejima patvirtino ne visi ziurovai, bet savo zaidimu sitas vaikinukas nutilde visus ir dabar jis yra labai didele puolimo dalis. Patriots puolimas kaip jau minejau yra vienas is bettersiu, sustabdyti Brady negali net patys bettersiu rusheriai kuriu darbas ir yra kuo greiciau pargriauti varzovu QB. Zodziu Patriots puolimas yra beveik tobulas ir ji sustabdyti praktiksai neimanoma.

Patriots varzovas puolimu varoma Atlanta Falcons team kuri nustebino bene visus savo pasiekimu, bet jie pilnai nusipelne buti kur yra. Falcons eina i sitas varzybas turedami bettersia puolima lygoje, jie per varzybas vidutiniskai renka po 33 points kas yra ispudinga. Ju lyderiai yra QB Matt Ryan kuris vakar per NFL svente buvo isrinktas siu metu MVP, WR Julio Jones kuris apturejo nezmoniskai gera sezona draskydamas komandu ginyba ir vesdamas savus i Peru, na ir nepamirsiu paminet ju dvieju RB Coleman ir Freeman kurie sezono eigoje tapo labai didele teams puolimo dalis, juo ant pasikeitimo vare varzovus i nevilti kas dave savo vaisiu. Falcons ginyba yra kitas reikalas, vasara si team paleido periods patyrusiu ginybejus juos pakeisdami jaunimu kurie buvo arba FA arba pasaukti naujoku birzoje, del sito daugelis ir nesitikejo pamatyti Falcons Super Bowl LI finale, bet gavosi taip kad ju puolimas buvo per didelis barjeras varzovams kad butu isnaudoti ju minusai ginyboje. Falcons ginyba bettersiu atveju yra vidutine, bet varzovai greitai krisdavo i dideli deficita pries juos kad butu pazeista ta ginyba. Falcons ginyba sudaryta is jaunu, nepatyriu zaideju kur ju varzovai Patriots turi labai patyrusia team ir ta Falcons ginyba isnaudos nuo pat varzybu pradzios.

Mano akimis Patriots puolimas bus per didelis barjeras Peru jaunai Falcons ginybai, jie nebeturi tiek parako kad butu sustabdytas Tom Brady kuris gali ismesti kamuoli per 2 sekundes...

Tai va tiek NFL is manes si sezona, tikiuosi atsirazo zmoniu kurie pasinaudojo mano pasiulymais ir nenuleido galvos kai buvo minusines duobeles.

Sekmes!

  • Voted: 18
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

str1ke

Thanks: 242

Followers: 1

  • Units 2.57
  • ROI 0.02%
  • W% 49.88%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 1247
  • Units won: 11031.57
  • W-L-T : 609-612-26
  • Avg.Stake of Units: 8.84
  • Staked units: 11029.00
  • Avg. Odds: 105.4
 

Unit change

201482-4-102023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)