Select your timezone: Select
tadulis18

Australia - Brazil

06/13 10:00
Added 2017/06/13 08:54 | 1 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: Over (2.5 goals over and 4 yellow cards under) @2.370 10/10 +13.70

Visu pirma reiketu pradeti nuo to, jog siandien Brazilams nera zutbutine dvikova. Rungtynese su Argentina jauciama didele priespriesa tarp fanu ir zaideju, net jeigu tai draugiskos rungtynes. Po pralaimejimo Argentina sunku pasakyti, kaip nusiteikusi team. Apie motivacijas ir koncentracija sudetinga kalbeti kai zaidziamos draugiskos rungtynes. Rungtynese su Argentina, treneris metė tikrai nebloga sudeti, truko gal 2-3 zaideju, Neymaro, Marcelo, Casemiro. Siandien ju vel gi nebus, todel antra sansa ir proga turetu gauti kiti zaidejai. Paskutinese rungtynese labai graziai atrode tranzicija is gynybos i puolima, nors realiai rungtynes pradejo sunkiai.
Siandieniai varzovai - seimininkai Australai. Motivacijos zaidziant pries Brazilus toli ieskoti nereikia. Turbut, daugelio zaideju svajone rungtyniauti pries Brazilus, kaikuriems tai gali buti first ir paskutinis kartas. Rungtynese pries Saudi Arabia graziai atrode Australu atakuojantys zaidejai ir vienas vidurio saugelis. Bet tenka pripazinti, greiciai ten buvo zymiai mazesni ir siandien bus zymiai zymiai sunkiau kamuoli pasukti.
Australai niekada negarsejo gera gynyba, ta paliudijo Saudi Arabia, kuri scoreo pries savaite periodta ivarciu. Zinoma, ten Australams reikejo zaisti pirmu numeriu, todel atsirado dideliu skyliu uz vidurio saugu zonos. Kita vertus, tai draugiskos rungtynes ir tiketis, jog seimininkai uzsidarys 90 min prie savo vartu - nesamone! Visu pirma, juos i prieki stums noras pasizymeti, kitas dalykas - tukstantine minia sirgaliu! Rungtynese tarp Arg-Bra susirinko net 95000 sirgaliu!.
Brazil labai nepasiseke scoreti Argentina, nors Jesus ir Willian vienos atakos metu patikrino abu stangas. Progu buvo ir over.
Rungtynese tarp ARG-BRA teisejas nesisvaiste kortelemis. Parodytos vos 3, bet zinant, kaip zaidejai musesi del kiekvieno aiksteles cm - labai mazai. Siandien, netikiu, jog bus over.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)