Select your timezone:
Select

Zalgiris (Ltu) - Ludogorets (Bul)

07/12 18:00 zamara -10.00
2017/07/10 18:19 Under (2.5 goal under) @-109 10/10
 

Ankstyvos linijos startavo su 1.99 pinnacle. Šiam momentui turim 1,92 UNIBETE, pvz. betsafe numuštas u1.78 iki mačo pradžios manau bus ir visi 1.65 daugumoje kontorų.
Žiūrint popierinę statistika Žalgirio pranašumo niekur nėra, tiek patirtimi tiek meistriškumu LUDOGRADES yra kur kas stipresni.
Biudžetai: ZAL - 5,75 Mill. € LUD - 44,33 Mill. €
Metu teams vidurkis: ZAL - 25,4 LUD - 27,6

Ludugorets team:
24 sudėties žaidėjai iš kurių net puse yra legionieriai. teams branduolys stabilus ir keičiasi žaidėjai labai mažai, paskutiniame sezone buvo nupirktas naujas krašto puolėjas iš Brazil (29metų). Kas svarbiausia ir Ghana aktualu turėtu būti Žalgiriui tai šios teams vartininkai! Du pagrindiniai vartininkai traumuoti, vienas iš jų buvo paskolintas Poland klubui tačiau nors ir grįžo žaisti negalės. Vartus saugos tik šiais metais prisijunges brazilas Renan`as, antras vartininkas šį mėnesį prisijunges Broun`as iš Argentina.
Kai nėra gero stabilaus teams vartininko/vedlio čia po standartų Žalgiris turi progų.
Ši team turi tiesiog puikius centro gynėjus, kiek teko matyti ir Peru susitikimus su stipriais varžovais gynėjai Ghana aukštai ginasi ir yra greiti kas jiems leidžia nesunkiai apsiginti ir prasileisti mažai įvarčių per rungtynes. Dyakovas bei Marcelinho kurie puikiai skirsto kamuolius ir žaidima suka per viduri ties puikiais puolėjais ar po puolėjais. Apart kad saugotis Žalgiriui teks nuo CAFU tai tik lašas prieš daugybe kitų gerų legionierių, kur gynėjai mūsų turės daugybė darbo juo stabdant, nes brazilai ludagorets ekipoje pasižymi savo greičiu bei puikia technika 1x1.
Apžvengiant aplamai tai team kuri yra puikiai susižaidusi ir mėgsta kurti greitas kontro atakas, o ne stumdit kamuolio viduryje. Patirtis, bei kibi gynyba čia bus ludogorets pagrindinis ginklas.

Žalgirio team:
Neabejotinai first 20min Žalgiris skirs priešininkų analizei kaip jie bando žaisti ir ieškos silpnesnių vietų.
Mes žaidžiame namuose ir jau kaip žiniasklaida rašo išpirkta apie ~2000bilietų. Neabejotinai bus visi 4000stadione. Spaudos konferencijoje dauguma žaidėju minėjo kad bandys daryti viska kad žiūrovai būtų patenkinti ne tik vaizdu aikštėje bet ir rezultatu. Įvyko šiokia tokia rotacija komandoje prieš ČL, tai Bartus vartininkas prisijungė prie teams, o Klevinskas atsisveikino su team. Nupirktas naujokas gynėjas iš Chile Diego Oyarzún`as su kuriuo tikimasi da labiau sustiprinti gynėjų grandį ekipoje. Verta paminėti kad jo stiprioji koja yra kairė, todėl pilnai krašte turėtu jaustis Ghana tvirtai.
team pasiruošimui ČL pradėjo visas rungtynes laimėdama, o labiausiai turbūt motyvacinis užtaisas buvo Peru paskutinė prieš BATE po baudinių serijos.
Taip turime gerus legionerius puolime, tas pats Šernas turi puiku smūgi tiek iš vidutinės distacijos tiek iš toliau. Daug tikiuosi iš centro gynėjų bei saugų darbo stabdant ludogrades puolėjus. Tas pats saugas Kukly ar Slijngard su Mamadou Mbodj iš kurių tikiuosi oversiai stengiantis nepraleist goal.

Reziumė:
Ludogrades puiku team kuri bėgs į greitas kontroatakas ir bandys bent vieną pramušt išvykoje.
Gynyboje dirbs Ghana stipriai ir neabejoju kad stovėt gali ir 5 gynėjai.
Žalgiris bandys over turbūt išnaudot standartus kur išaut gali tačiau šansų prieš tokio kalibro team mažai, nebent kažkurioje situacijoje stirpiai nusišypsos sekmė.

  • Voted: 20
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

zamara

Thanks: 2

Followers: 0

  • Units -37.25
  • ROI -10.99%
  • W% 46.15%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 40
  • Units won: 311.75
  • W-L-T : 18-21-1
  • Avg.Stake of Units: 8.73
  • Staked units: 349.00
  • Avg. Odds: 113.8
 

Unit change

-20-26-32-38-44-502023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)