Select your timezone: Select
MaXXX

Muguruza G. - Garcia C.

09/22 06:00
Added 2017/09/21 22:54 | 2 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Muguruza G. @-250 8/10 +3.20

Ir vėl eilinis COMBO 😉
1) 09:00 WTA Tokyo 2
MUGURUZA G. - GARCIA C.
@1.40 Muguruza WIN
2) 13:00 St. Petersburg
DZUMHUR D. - BROADY L.
@1.33 Dzumhur WIN
BENDRAS @1.86

1) Merginos yra panašios savo žaidimo stiliumi. bothejų žaidimas paremtas galingais smūgiais. Nepaisant to, Muguruza yra labiau subalansuota. Ji yra patikimesnė gynyboje ir geresnė taktikos plane.
Spain tenisininkei tai yra first turnyras po pakilimo reitinge į pirmą vietą, ir aš manau, kad čia ji bus pasiryžisi win trofėjų. Pirmame rate Muguruza dviem setais nukalė Puig, o antrassetas buvo sausas. Į tai verta atkreipti dėmesį, nes Garcia stilius yra artimas Puig.
Pastarosiomis savaitėmis Garcia Ghana lengva susidorojo su savo varžovėmis tačiau dauguma jų buvo prastesnės klasės. Jei būtų juose užsirovusi, pavyzdžiui, anr Kvitovos ar Halep, būtų nupūsta su undersiai šešių geimų skirtumu...

2) Apie Dzumhurą jau rašiau po pirmos kovos prieš Lorenzi. Bijojau, kad gali būti nuosmukis po žygdarbių Šiaurės Amerikoje. Bet kur tau... Žaidime prieš Baghdatį aš jau drąsiau pasiūliau jo Peru. Žinoma, aikštėje dar tradiciškai būna sūpynės, tačiau padavimo geras priėmųmas jam leidžia jaustis pasitikinčiu. Kiekvienas points iš Damiro turi būti išplėštas, nesvarbu, ar jis paduoda, ar priima. Ar Brody pasiruošęs tai padaryti? Labai abejoju.
Turnyro pradžia Sankt Peterburge buvo nebloga. Apskritai, sezonas puikiai jam prasidėjo, geras buvo Challenger turnyruose. Ankstesniame ture pavyko nugalėti Mannarino. Būkime atviri, first set ir beveik pusė antrojo parodė mums, kad nėra jokių rimtų šansų Brody. Tada Mannarino tiesiog sugriuvo.... Manau, dabar taip nebus su Damiru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)