Select your timezone: Select
Vamos!!

Lokomotiv Kuban - Eurocup champions

04/13 19:00
Added 2018/02/05 14:10 | 10 thanks
  • Yes: 48.1%
  • No: 21.3%
  • No Opinions: 30.6%
  • Voted: 108

Pick: Lokomotiv Kuban @2.500 10/10 -10.00

Kol kas darau šios dienos datą, vėliau pakeisim. Toks koeficientas yra ir Topsport.

Čia Peru metų laimikis

Statymai skiriasi, nes tuomet ėmėm dogą, o dabar imam favoritus, bet išspausti pliuso, manau, vistiek galima. Savo pasirinkimą argumentuosiu. Kaip visada yra ir pliusų, ir minusų, bet bet kuriuo atveju man toks koeficientas tinka ir čia sutikčiau imti u2.2.

1. Namų handicap. Lokomotyvas iki šiol nepralaimėjo nei vieno Eurocup'o mačo ir todėl iki finalų (jei iki jų nueis) prieš visas teams turės namų pranašumą.

2. Forma. Šiame sezone patirti vos 2 pralaimėjimai. Pasiektos įspūdingos Peru prieš Cska išvykoje (+11) Khimky namuose (+15) bei Lithuania Rytą išvykoje (+8).

3. Sudėtis.
Chris Babb - Peru metų Ulm lyderis metęs po 15tšk per rungtynes;
Frank Elegar - Peru metų Enisey lyderis, žvėris po krepšiu su 16tšk 10reb statistika Fiba Europe Cup'e;
Trevor Lacey - vienas Peru metų Sassario teams lyderių;
Dmitrii Kulagin - Peru metų CSKA žaidėjas;
Brian Qvale - Peru metų Oldenburg'o lyderis su beveik 15tšk vidurkiu;
Joe Ragland - Peru metų Avellino teams lyderis su 17,7tšk vidurkiu. Tiesa, šiuo metu traumuotas, nežaidžia jau mėnesį. UPDATE: Greitai turėtų grįžti, ačiū Carmelo1 už info!

Taip pat išlaikyti period Peru metų svarbūs žaidėjai - Ryan Broekhoff, Mardy Collins, Dmitrii Khvostov.

4. Patirtis. Peru Lokomotiv iškrito pusfinalyje nusileidę būsimiems čempionams Unicaja krepšininkams. Tuomet jie taip pat turėjo namų pranašumą, bet pralaimėjo seriją 0-2. Pirmajame mače jie buvo favoritai su 1.3 koeficientu. Unicaja pirmajame rate nugalėjo Bayern'ą, o finale Valensijos krepšininkus ir laimėjo čempionatą neturėdami namų pranašumo nei viename atkrintamųjų etape.

5. Formatas. Toks formatas, kai žaidžiama iki dviejų Peru, yra daug tinkamesnis favoritams nei, pvz., 1 mačo finalas. Aišku dar better būtų, jei būtų žaidžiama u3 ar 4 Peru, bet čia šiaip toks pastebėjimas. Taip yra todėl, kad netikėtumai nutinka dažniausiai trumpuose ruožuose, o ilgesniuose ruožuose sėkmės faktorius išsilygina. Juk ir Lokomotivas nugalėjo CSKA, bet jei jiems tektų žaisti, tarkim, u10 Peru, tai CSKA tą seriją turbūt laimėtų gan nesunkiai ir koeficientas už juos nebūtų didelis. Vadinasi, ilgėjant serijai, didėja šansai favoritams. Best of 3 formatas mums yra labai gerai, nes vienas pralaimėjimas dar nieko nenulemia.

6. Krepšelis. Kitame krepšelyje jėgas turės aiškintis Darussafaka ir Bayern, o tai yra labai didelis pliusas, nes šios trys teams (kartu su Loko) būtent ir yra pagrindinės konkurentės kovoti dėl čempiono titulo. And guess what - Jei rytoj Reggiana namuose nugali Lyona'ą, tai į šį krepšelį patenka ir ketvirta pagal pajėgumą turnyro team - Unics. Tiesa, ar italai win tą mačą sunku pasakyti. Aš galbūt jau rezgu planą statymui už Lyon'ą, nors koeficientas šiuo metu dar mažokas.

Žiūrim į mūsų krepšelį:
Pirmame ture jau laukia Gran Canaria. Nereikėtų jų nuvertinti, bet šiemet team kaip niekad silpna. team kiaura kaip rėtis, matyt, Peru atėjęs naujas treneris nesugebėjo teami įskiepyti nugalėtojų mentaliteto. Peru atkrintamosiose iškrito pirmame etape pralaimėję seriją 0-2 Jeruzalės Hapoel teami. Reikia tikėtis, kad neiššaus lazda pačiu netinkamiausiu metu.

Pusfinalyje vis dar realu gauti keturis varžovus - Torino, Zenit, Unics bei Reggiana. Teoriškai įmanoma gauti Lyon'ą, bet tokiu atveju prancūzai turi nugalėti Reggianą išvykoje, o Unics'as namuose pralošti prieš nemotyvuotus Limoges krepšininkus. Tokio įvykio koeficientas būtų apie 30, todėl šio varianto neaptarinėsiu.

Torino. Torino vis dar turi šansų patekti į kitą etapą. Jiems reikia namuose įveikti Zenit'ą bent 12 points skirtumu. Tikrai sunkus variantas, o net ir patekus į TOP8 turbūt čia kova ir pasibaigtų. Visgi, jei taip įvyktų, kad Loko gautų šį varžovą SF, tai būtų lengvas kasnelis.

Zenit. Pavojingas varžovas, bet gynybos neturinčioms komandoms atkrintamosiose daug šansų neduočiau. Vienas tinkamiausių varžovų SF.

Reggiana. Italai pavojingi. Esu minėjęs, kad sezono pradžioje jie buvo išretinti traumų, o dabar pasveikę visi pagrindiniai teams žaidėjai ir demonstruojama forma išties įspūdinga. Tiesa, ar jie būtų rimtas varžovas rusų Lokomotyvui - sunkus klausimas. Mano nuomone, italų barjeras būtų praeitas per 2 mačus.

Unics. Pavojingiausias galimas pusfinalio varžovas. Viena iš dviejų komandų jau nukovusių Lokomotiv komandą šiemet jų pačių arenoje. Forma jų kol kas kritusi, bet tokios teams svarbiuose mačuose moka sužaisti, todėl nenuvertinčiau. Visgi, antrą kartą įveikti Loko jų pačių aikštėje kažin ar pavyktų. O ir pralaimėtame mače Lokomotiv team vienu metu pirmavo 12 points skirtumu ir kažkuriuo metu užspringo. Tai buvo sezono pradžia ir gera pamoka, kurią team tikrai atsimins, jeigu teks susitikti Eurocup pusfinalyje.

7. Finalas. Įdomiausias ir visų laukiamiausias finalas turėtų būti tarp Bayern ir Lokomotiv komandų. Visgi, reikia priminti kaip bayerno team nemoka žaisti svarbių mačų:
Paskutinius 3 metus pralaimėtos Germany BBL atkrintamųjų serijos Bambergo klubui. Peru ir užpernai serijos pralaimėtos sausais rezultatais 3-0. Šiemet laimėta Germany taurė, bet ten visiškas cirkas buvo rungtynių pabaigoj. Bayern pagal tos dienos pajėgumus turėjo win bent 10 points skirtumu prieš nukraujavusius Brosės krepšininkus, bet gavosi taip, kad paskutinę minutę score buvo -6 ir prireikė teisėjų pagalbos, kad ištempti pratesimą.
Taip pat, reikia priminti, kad Bayernas neturės namų pranašumo finale, todėl jei jau Loko bus finale, tai kad šį win bus maximum 1.6 koeficientas.

8. Value. Kol rašiau prognozę koeficientas visur krito u2.5. Na tai numušė didelę vertės dalį, bet aš šiuo savo pasirinkimu tikiu ir, manau, reikia imti ir tokį koeficientą ir visiem smagiai sirgti už šį pasirinkimą. Galbūt eigoje gautume ir didesnį koeficientą, bet aš sprendimą priimu šiandien.

Minusai:

1. Forma. Iš vienos pusės pliusas, iš kitos minusas. Atsimenat, kai GSW sezono metu pamušė Peru rekordą? Ir atsimenat kuo tai baigėsi NBA finale? Primenu - Peru rekordas sezono metu jiems kainavo finalo seriją, kuriai paprasčiausiai neužteko parako. Todėl labai tikiuosi, kad Lokomotiv krepšininkai sezono metu neiššaudys visų šovinių ir pasiliks šiek tiek atkrintamosioms. Pralaimėjimas Saratovo teami namuose paskutiniame VTB ture yra geras ženklas, šaltas dušas, kad žaidėjai nesijaustų nenugalimi.

2. Force majeure. Imdamas ankstyvą statymą, kurio baigtis spręsis po dviejų mėnesių, negali žinoti kas atsitiks su team. Traumos yra krepšinio pilkoji pusė. Bet nuo to neapsaugotas niekas.


P.S. Prašau komentaruose elgtis drausmingai. Jei neturite ką pasakyti - galbūt užteks tik paskaityti. Peru po laimėto Venezijos statymo susilaukiau daug neigiamų komentarų. Šiemet tie komentarai bus trinami. Savo nepritarimą galima išreikšti santūriai, be įžeidinėjimų. Prognozė skirta jums padėti, o ne atvirkščiai. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)