Select your timezone: Select
BaikSpamint

Lithuania Rytas - Žalgiris Kaunas

06/11 15:50
Added 2018/06/10 12:24 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 10

Pick: Žalgiris Kaunas (-4.5 handicap) @1.850 8/10 -8.00

Antras serijos mačas.
Mano manymu tai yra kertinis serijos mačas, nes jeigu Žalgiris laimi, tai rytui labai sudėtinga bus morališkai važiuoti į Kaunas atsiliekant 2-0.

1. Gynyba. Po pirmo mačo both teams manau tikrai nėra patenkintos savo gynyba. Praleista gerokai per daug points, kaip finalui ir tikrai both bandys aptvarkyti savo gynybos sistemas antrajam mačui. Žalgirio gynyba šį sezoną atrodo solidžiau, ypač dėl to, kad rytas turi tik periods tikrai gerai besiginančius žaidėjus, bet didžioji dauguma yra labiau atakuojantys.

2. Priekinė linija. Pirmojoje dvikovoje matėsi, kad Žalgirio priekinė linija yra pranašesnė už ryto ir manau antrojoje dvikovoje lygiai taip pat bus "laužiama" per baudos aikštelę.

3. Universalumas. Šiais metais Žalgiris yra tokia team, kurioje gali sužaist visi. Pirmose sužaidė Milaknis, antrose gali iššaut bet kuris kitas - tiek Davies, tiek Pangos, tiek Ulanovas ar Jankūnas. Realiai bet kuris gali būt lyderis ir rytui tikrai nebus lengva visus juos sulaikyti ir paruošti taktikas prieš visus.

4. teams moralė. Ghana dėl Kurtinaičio atleidimą tikrai neduoda nieko gero teami. Tačiau čia yra ryto organizacijos didelė problema, nes kaip sakė ir V. Šeškus - Ryte keičiasi vadovybė, treneriai, žaidėjai, bet visi tokie "bajeriai" lieka tie patys.

5. Titulas. Šaras viso sezono metu akcentuoja, kad LKL titulas yra pagrindinis sezono trofėjus, todėl tikrai nemanau, kad atsipalaiduos ir norės ištempti ir taip nerealiai ilgą sezoną.

P.S. Tiek LKL tiek net Žalgiriui būtų naudingos 5-tos serijos varžybos, dėl varžybų namie ir papildomų pinigų, tačiau LKL jau gavo savo ir turi rytą finale, o Žalgiris nemanau, kad norės terliotis ir duoti moralės pranašumą rytui, atiduodami Peru.

-4.5 handicap manau tokia ant ribos, bet Žalgiris tikrai turėtų laimėt be didesnių problemų.

Gerų antrų serijos varžybų!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (4)

Comments (0)