Select your timezone: Select
Play_With_Wall

Charles Leclerc - Formula 1

12/01 13:10
Added 2019/03/19 11:01 | 2 thanks
  • Yes: 36.4%
  • No: 36.4%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 11

Pick: Under (wins Over 0.5 Race? - NO) @4.050 7/10 -7.00

Benaršydamas kur duoda aukštesnį koeficientasą už Bottą, radau Ghana įdomų statymą ir manau tikrai vertingą.

Leclerc dar jaunas, nieko neįrodęs pilotas. Taip, Sauberyje važiavo visai neblogai (bet matome Kimi jame atrodo taip pat įspūdingai lyginant su teams draugu). Ir asmeniškai nemanau, kad šiemet, jei Ferrari ruošėsi kovot dėl titulo, buvo teisinga apkeisti Kimi su jaunuoju lenktynininku. Visgi Kimi turi laabai daug patirties, tiek su bolido nustatymais, tiek su pačiu Ferrari garažu, ir kaip matome toliau važiuoja puikiai ir nesensta.

Tik paskelbus apie Leclerc'o atvykimą į Ferrari pasklido daug hype'o, kurio dar ir dabar apstu. Kad jau iš kart dės Vettelį į pavėsį, važiuos solidžiai ir bla bla bla. Visų pirma pilotuoti TOP bolidą nėra taip paprasta, atėjus iš žemesnio lygio, nors ir dukterinė team, ir komponentai panašūs. Australia klaidelių buvo ir pasivažinėjo už trasos. Kvalifikacija silpnoka, vieta pagal bolido pajėgumą, bet ne over. Visiems pirmais metais nelengva atėjus į Top bolidą, o dar jaunuolis manau jaučia, jei ne dabar, tai su kiekvienomis lenktynėmis tikrai jaus vis didesnį spaudimą, kad daug iš jo tikisi. Visų pirma vien win lenktynes tikrai nėra taip paprasta, kad ir sukritus kortoms ir išsimuštų abu mersai. Yra Verstappenas, kuris kovos kiekviename etape dėl podiumų ir Peru, bei tas pats teams draugas, ką aiškiai pamatėme Australia GP, team tiesiog neleido aplenkti lėčiau važiuojančio Sebastiano. Ir viskas pastatyta komandoje ant vokiečio. Tas pats buvo ir su Kimi, tik kai jau visai visai neturėjo jokių šansų, Kimis pats išsikovojo pole ir suvažiavo įspūdingas lenktynes. O prieš du metus Monaco teko ir jam praleisti Vettelį.
Netikiu, kad pirmame sezone 21 metų Charlesas win nors vieną etapą. Du mersai, Verstapenas ir Vettelis dar per daug stiprūs jam. Ant podiumo turėtų užlipti kartą ar gal periods sezone. Daug kas priklauso ir kvalifikacijoje, kur tikrai jam nebus lengva išsikovoti aukštas starto pozicijas, ir vidutiniokai Ghana neblogai atrodo jose. O kvaloje būsi beveik visada žemiau už Vettelį, o ir esant aukščiau teks jį praleisti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)