Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Sevilla - Barcelona

05/08 22:00
Added 2010/05/08 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Sevilla (+1) (Sevilla (+1)) @2.100 6/10 +6.60

Spanish League

Sevilla vs. Barcelona

Sevilla yra 4 lenteles vietoje, tuo tarpu Barcelona lygos lyderiai. As manau, kad sios varzybos Barcelonai vienos svarbiausiu per visa sezona. Jei Barcelona nelaimes siu varzybu, jie gali atsisveikinti su lygos titulu, nes Real Madrid manau tikrai laimes visas likusias varzybas. Bet jei Barcelona laimi, jie jau gali svesti, aisku jeigu nieko tragisko nenutiks paskutinese varzybose su Valladolid. Barcelona turejo problemu varzybose su Tenerife, neziurint i rezultata 4:1. Sikart jie sutiks zymiai stypresni varzova. Siandien komandai negales padeti svarbus gynejas - Pique.
Sevilla yra 4 lenteleje, tai reiskia, kad kitais metais tures galimybe zaisti UEFA. Jie privalo siandien laimeti norint uzsitikrinti 4 vieta lenteleje, nes Mallorca siandien taip pat sieks tik pergales. Siom varzybom Sevilla mano akimis yra per daug nuvertinama. Taip, jie nera tokie styprus kaip Barcelona, bet nepamirskim, kad Barcelona buvo eliminuoti nuo Sevillos del Ispanijos taures. Taip pat paskutinese varzybose jie irode, kad siuo metu yra puikioje formoje, kai paskutinese varzybose 5:1 laimejo pries Racing de Santander. Be to, komanda turi geru ziniu, kad sioms varzyboms jau turbut gales padeti puolejas - Luis Fabiano.
Tai yra nepaprastai svarbios ir viska nulemencios varzybos abiejoms komandoms. Barcelonos pergales atveju, jie taps cempionai, Sevillos - kitais metais UEFA laukia. Viska apemus ir apibendrinus, manau, kad Barcelona nesugebes laimeti pries Sevilla 2 ivarciais.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)