Select your timezone:
Select
2010/09/02 18:02 bet title Over 2.25 (Over 2.25) @2.050 8/10
 

Lietuvos rinktine turi nauja treneri - Raimundas Zutautas, tai buves puikus zaidejas, bet kaip matot siuo metu tapo nacionalines rinktines treneriu, be jokios trenerio patirties. Jo pirmosios 2 varzybos buvo skaudziai pralaimetos pries Ukraina 4:0 ir Baltarusam 2:0. Po siu varzybu treneris sake, nors ir mes pralaimejome sias varzybas, taciau turime daug vilciu, noro ir tikslu ateityje. Trenerio pagrindinis tikslas siuo metu yra 13-14 tasku grupinese atrankos varzybose. Tai reiskia, kad komanda sieks tik pergaliu, o be ivarciu nebuna ir pergaliu. Dauguma Lietuvos zaideju rinkosi stovykloje pirmadieni, o intensivu pasiruosima pradejo antradieni. Turbut pirma karta per daugeli metu komandos zaidejams draudziama susitikti draugus ar seimos narius pries varzybas, taigi visos zaideju mintys sukasi tik apie varzybas pries Skotija. Paskutineje kvalifikacijoje Lietuva pradzioje atrode puikiai, buvo pasiektos 2 grazios pergales pries Romunija 3:0, bei pries Austrus 2:0. Tai iprasta Lietuvai, kvalifikacija pradeti gerai, taciau po kazkiek laiko viskas pradeda bireti. Sioms varzyboms Lietuva pasiruosus pilnai, kadangi gales zaisti visi komandos pagrindiniai zaidejai. Per paskutiniasias dienas, keli zaidejai pasirase sutartis su naujais klubais, taigi sioms varzyboms turetu buti pilnai susikoncentrave, kadangi nebus jokio jaudulio del ateities su klubais. Marius Stenkevicius pasirase sutarti su vienu geriausiu Ispanijos klubu Valencija, vartininkas Arlauskas, perejo i Rusijos cempionu komanda - Rubina, o puolejas Velicka perejo i Aberdeen kluba, nors paskutinius pora sezonu jis turejo daug traumu, taigi kyla daug klausimu del jo formos.
Pakalbekime apie Skotijos rinktine. Skotija jau seniai nebuvo pereja atrankos i Pasaulio ar Europos cempionatus. Paskutines ju varzybos pries Svedus, Stokholme baigesi rezultatu 3:0, Svedijos rinktines pergale. Per sias varzybas Skotija atrode tragiskai. Craig Levein, Skotijos treneris turi daug problemu su komanda. Gynejai Gary Culdwell, Andy Webster ir Lee Walace negales padeti siose rungtynese, kadangi visi jie yra traumuoti. Kevin Thompson, Alan Hutton ir Kevin McNaughton, taip pat negales padeti komandai, o del Chris Iwelumo dar neaisku. Taciau komanda turi puikiu puoleju, tai Kris Boyd, kuris ka tik perejo i Middlesbrough FC, James McFadden, kuris yra imuses jau keleta ivarciu i Lietuvos komandos vartus ir Kenny Miller is Rangers FC, kuris musa daug ivarciu Skotijos Premier lygoje. Ir kaip sake Lietuvos treneris - "Musu didziausia gresme yra Darren Fletcher manau apie ji pasakoti nereikia...

Tai jau ketvirtas kartas kai sios komandos susitinka vienoje grupeje. Visuomet yra sunku spresti siu rungtyniu baigti, kai jos vyksta Lietuvoje. 2006 Skotu pergale 2:1, 2003 Lietuvos pergale 1:0 ir 1998 0:0. Skotijoje tarp siu komandu visos varzybos baigesi Skotijos komandos pergalemis.

Kas mane pastumejo rinktis siu varzybu overi? Pirmiausias, tai, kad Lietuva zada pradeti varzybas gresmingu puolimu, taip pat, Skotija turi labai dydeliu problemu su gynejais, taigi Lietuviai tures daug sansu puolime. Taip pat nepamirskim Skotu galingojo puolima, taigi manau per sias varzybas tikrai isvysim 3 ivarcius.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tOMYyYYYyY

Thanks: 108

Followers: 2

  • Units 93.26
  • ROI 1.21%
  • W% 51.74%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 957
  • Units won: 8105.26
  • W-L-T : 475-443-39
  • Avg.Stake of Units: 8.37
  • Staked units: 8012.00
  • Avg. Odds: 2.068
 

Unit change

110104989286802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)