Select your timezone:
Select
2010/10/05 14:37 bet title X2 (X2) @106 5/10
 

Senokai čia ir besireiškiau, tačiau kuomet atsirado daugiau laisvo laiko – galima kažko įdomesnio paieškoti. Penktadienį vėl daugelio akys nukryps į Europos futbolo stadionus, kuriuose tęsis „EURO 2012“ čempionato atrankos turnyras, todėl kol dar koeficientai daugmaž nepajudinti iš vietų, galima pasižvalgyti ir ten.

I grupės rungtynės, kurios bus tai pat ganėtinai svarbios ir Lietuvos rinktinei. Žinant tai, kad mūsų grupėje yra 5 komandos – kiekvienos rungtynės ir kiekvienas iškovotas taškas yra aukso vertės.

Čekijos futbolininkai „Euro 2012“ atrankos turnyre startavo ne taip, kaip tikėjosi. Aišku, labai malonu, kad prie to netikėtumo prisidėjo Lietuvos rinktinė, kuri sugebėjo palaužti čekus jų pačių aikštelėje – 1:0. Kas krito į akis tose rungtynėse...? Galbūt čekams koją pakišo pernelyg didelis pasitikėjimas savo jėgomis ir neįvertinti varžovai. Matėme, jog čekai sunkiai rado kelių links lietuvių vartų ir jei ne labai abejotinas 11 metrų baudinys, kuri teisėjas skyrė nežinia už ką, bei dar kelios pusprogės, kurių tikrai negalėtume pavadinti realiomis galimybėmis pasižymėti, šeimininkai nesukūrė kažko pavojingo ar tokio, kas keltų susižavėjimą. Aiškiai buvo matyti, kad gerai organizuota lietuvių gynyba varžovams ne itin patiko, o puolime trūko originalesnių idėjų ir minčių. Žinant tai, jog didžiąją rungtynių dalį kamuolį kontroliavo būtent čekai, savo pastangomis jie manęs neįtikino ir tai toli gražu nepriminė tos rinktinės, kuri gražiu savo žaidimu žavėjo prieš kelis metus. Paprasta – Čekija išgyvena kartų kaitą ir naujieji rinktinės nariai neprilygsta iš rinktinės pasitraukusiems „seniesiems vilkams“. Rungtynėse su Škotija šeimininkai turės verstis be vieno iš savo labiausiai patyrusių žaidėjų – puolėjo M.Barošo, kuris yra traumuotas.

Ko galima tikėtis iš Škotijos? Matėme ir jų žaidimą. Tiesa, rungtynės vyko Lietuvoje. Visgi, kažko įspūdingo škotai nepademonstravo. Pripažinkime, kad jie žaidė taip, kaip leido lietuviai, o pastarieji žaisti neleido. Taip pat kaip ir lietuviams žaisti neleido škotai. Galbūt pademonstruoti savo tikrojo pajėgumą neleido įmirkusi aikštė ir šiek pabjuręs oras. Škotai nerodė savojo žaidimo ir antrose rungtynėse, kuomet tik „teisėjo padedami“ paskutinėmis sekundėmis namie 2:1 sugebėjo palaužti Lichtenšteiną. Aišku tik tai, kad kažko komandai trūksta... Tačiau išvadas daryti jau reikėtų dabar, nes paskui gali būti per vėlu. Nors škotai rungtynėse prieš čekus turės verstis be puolėjų J.McFadeeno ir K.Boydo, tačiau puolime juos pakeisti yra kam. Rinktinės strategas į komandą pirmą sykį pakvietė rezultatyviausią Škotijos čempionato žaidėja J.Mackie („Queens Park Ranges“) , taip pat yra tokie žaidėjai kaip K.Mileris ar S.Naismithas. Į rinktinę sugrįžo vartininkas C.Gordonas (visgi prieš čekus jis greičiausiai nerungtyniaus), gynėjas G.Caldwellas bei saugas S.Maloney. Škotams svečiuose iškovotas taškas turbūt būtų neblogas rezultatas, tačiau tikėtina, jog ši rinktinė gali pakovoti ir dėl pergalės. Juo labiau, kad čekai tikrai yra įveikiami ir galingo stoto vyrukai, mėgstantys fizinę kovą, tai pabandys įrodyti dar sykį. Kažkodėl neįsivaizduoju čekų laiminčių ir škotų pralaiminčių, tad renkuosi, jog škotai nepralaimės.

Komandų sudėtys:

Čekija:

Goalkeepers: Petr Čech (Chelsea FC), Jan Laštůvka (FC Dnipro Dnipropetrovsk), Tomáš Grigar (FK Teplice).

Defenders: Zdeněk Pospěch (FC København), Roman Hubník (Hertha BSC Berlin), Michal Kadlec (Bayer 04 Leverkusen), Jan Rajnoch (MKE Ankaragücü) , Marek Suchý (FC Spartak Moskva), Daniel Pudil (KRC Genk).

Midfielders: Tomáš Rosický (Arsenal FC), Tomáš Hü

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

amasys

Thanks: 68

Followers: 2

  • Units 172.42
  • ROI 3.83%
  • W% 47.00%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 654
  • Units won: 4705.42
  • W-L-T : 305-344-5
  • Avg.Stake of Units: 6.93
  • Staked units: 4533.00
  • Avg. Odds: 159.6
 

Unit change

1901841781721661602023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)