Select your timezone:
Select

Μπρέϊνταμπλικ v IBV Βεστμαναειγιαρ

09/19 19:45 tipoko -2.00
2016/09/19 18:41 (Ακριβές σκορ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή) @2.700 2/10
 

Από την Ισλανδία το ματς .Απομένουν ακόμη 2 αγωνιστικές και ο σημερινός αγώνας για την λήξη του πρωταθλήματος στην Ισλανδία και η γηπεδούχος Μπρέινταμπλικ , χρειάζεται την νίκη για να σιγουρέψει την έξοδο της στα Ευρωπαϊκά ματς της επόμενης περιόδου . Έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο γκρούπ αυτό , έχουν ένα ματς παραπάνω , εκτός απο την Στιάρναν που έχει 30 βαθμούς και παίζει σήμερα με την Ακράνες , οι δε Φιόλνιρ έχει και αυτή 34 βαθμούς , σε 20 ματς , η Βαλούρ με 32 θα παίξει στην Ευρώπη σαν κυπελούχος , οπότε δεν > , η KR έχει 32 σε 20 ματς ! Με λίγα λόγια αν κερδίσει σήμερα και φτάσει τους 37 βαθμούς , όπως και να γίνει θα είναι στην τριάδα και θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη .
Ας πάμε και στην IBV Βεστμαναγιάρ . Καθίζηση μπορώ να χαρακτηρίσω την πορεία της Βεστμαναγιάρ ! Παραδοσιακή ομάδα της Urvalsdeild , αλλά φέτος δείχνει το χειρότερο πρόσωπο της τελευταίας δεκαετίας η ομάδα 😡 Είναι στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς , όσους έχει και η Φίλκιρ και κινδινεύει άμεσα με υποβιβασμό ,έχει να κάνει νίκη 7 αγωνιστικές και το μόνο που πήρε σε αυτές ήταν μόνο μία ισοπαλία , έτσι όπως πάει θα δυσκολευτεί να παραμείνει στην κατηγορία . Στα εκτός έδρας ματς έχει 3 νίκες και 6 ήττες , χωρίς καμμία ισοπαλία , ενώ έχει σκοράρει 7 φορές και άλλες 11 φορές πήρε την μπάλλα απο τα δίχτια της .
Η φόρμα της Μπρέινταμπλικ , η ανωτερότητα σαν ομάδα , η οριστικοποίηση τής μίας θέσης για τα σαλόνια της Ευρώπης , αλλά και η αδυναμία της Βεστμαναγιάρ , με οδηγούν στον άσσο για αυτό το ματς , αλλά αυτό που μου δίνει μεγάλη απόδοση είναι το σκορ 2-0 σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς , κάτι που το συνηθίζει η μπρέινταμπλικ σε πολλά ματς . Οποιος φυσικά θέλει την μικρή απόδοση του άσσου , μπορεί να ποντάρει σε αυτή .

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tipoko

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tampines - Tanjong

    Mindozas 06/16 10:00 in 8 minutes
    Over (4,5) @2.500 10/10
    Singapore. Until the break, Tampines looked great, especially in terms of their offense, which scored 11 times in 3 matches and brought 7 points to the club. However, their defense remains problematic. It seems that the bosses did not pay much attention to this issue, as they only bought attackers during the off-season and did not make any investments in defense. Therefore, the success of the team will heavily rely on their offense, as both themselves and Tanjong's defense are weak. Peru scored a lot of goals against them, and this season they are not showing much promise. They also do not have many resources for improvement. I don't see how they will fare against Tampines, but they might score themselves because everyone is scoring against the hosts this year.
    Read less
    Read more

Comments (0)