Select your timezone: Select
tipoko

Μπρέϊνταμπλικ v IBV Βεστμαναειγιαρ

09/19 19:45
Added 2016/09/19 18:41 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ακριβές σκορ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή @170 2/10 -2.00

Από την Ισλανδία το ματς .Απομένουν ακόμη 2 αγωνιστικές και ο σημερινός αγώνας για την λήξη του πρωταθλήματος στην Ισλανδία και η γηπεδούχος Μπρέινταμπλικ , χρειάζεται την νίκη για να σιγουρέψει την έξοδο της στα Ευρωπαϊκά ματς της επόμενης περιόδου . Έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο γκρούπ αυτό , έχουν ένα ματς παραπάνω , εκτός απο την Στιάρναν που έχει 30 βαθμούς και παίζει σήμερα με την Ακράνες , οι δε Φιόλνιρ έχει και αυτή 34 βαθμούς , σε 20 ματς , η Βαλούρ με 32 θα παίξει στην Ευρώπη σαν κυπελούχος , οπότε δεν > , η KR έχει 32 σε 20 ματς ! Με λίγα λόγια αν κερδίσει σήμερα και φτάσει τους 37 βαθμούς , όπως και να γίνει θα είναι στην τριάδα και θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη .
Ας πάμε και στην IBV Βεστμαναγιάρ . Καθίζηση μπορώ να χαρακτηρίσω την πορεία της Βεστμαναγιάρ ! Παραδοσιακή ομάδα της Urvalsdeild , αλλά φέτος δείχνει το χειρότερο πρόσωπο της τελευταίας δεκαετίας η ομάδα 😡 Είναι στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς , όσους έχει και η Φίλκιρ και κινδινεύει άμεσα με υποβιβασμό ,έχει να κάνει νίκη 7 αγωνιστικές και το μόνο που πήρε σε αυτές ήταν μόνο μία ισοπαλία , έτσι όπως πάει θα δυσκολευτεί να παραμείνει στην κατηγορία . Στα εκτός έδρας ματς έχει 3 νίκες και 6 ήττες , χωρίς καμμία ισοπαλία , ενώ έχει σκοράρει 7 φορές και άλλες 11 φορές πήρε την μπάλλα απο τα δίχτια της .
Η φόρμα της Μπρέινταμπλικ , η ανωτερότητα σαν ομάδα , η οριστικοποίηση τής μίας θέσης για τα σαλόνια της Ευρώπης , αλλά και η αδυναμία της Βεστμαναγιάρ , με οδηγούν στον άσσο για αυτό το ματς , αλλά αυτό που μου δίνει μεγάλη απόδοση είναι το σκορ 2-0 σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς , κάτι που το συνηθίζει η μπρέινταμπλικ σε πολλά ματς . Οποιος φυσικά θέλει την μικρή απόδοση του άσσου , μπορεί να ποντάρει σε αυτή .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)