Select your timezone:
Select

Παναθηναϊκός v ΠΑΟΚ

12/04 19:30 Catijohn -6.00
2016/12/04 17:50 X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @230 6/10
 

Το ντερμπυ της αγωνιστικης διεξεγαται σε λιγο στο Αποστολος Νικαλαιδης. Και οι 2 αντιπαλοι βρισκονται σε παρα πολυ κακη κατασταση. Η ηττα και για τους 2 ειναι απαγορευτικη. Ο ΠΑΟ αλλαξε ηδη προπονητη αλλα το κλιμα ειναι πολυ βαρυ στο πρασινο στρατοπεδο. Η θυρα 13 θα απεχει απο το σημερινο ματς, ενω πριν 2 μερες αντιπροσωπεια της πηγε στην προπονηση της ομαδας με full face και απειλησαν προπονητη και παικτες.
Αναλογα προβληματα και στον ΠΑΟΚ μετα την απροσμενη ηττα απο τον Ατρομητο την περασμενη Δευτερα στην Τουμπα. Μια ηττα που ηρθε με εντελως αναπαντεχο τροπο με αποτελεσμα ο προπονητης του ΠΑΟΚ Ιβιτς να μιλησει ευθεως για στημενους παικτες. Μετα απο αυτο το στραπατσο πληρωσε το μαρμαρο ο Τζαβελλας που ουσιαστικα τεθηκε εκτος και ειναι σε αναζητηση ομαδας.
Μεσοβδομαδα και οι 2 ομαδες ειχαν υποχρεωσεις για το κυπελλο. Ο ΠΑΟ εχασε μεσα στο Γεντι Κουλε απο τον ΟΦΗ και ουσιαστικα εμεινε εκτος θεσμου, ενω ο ΠΑΟΚ με μετριοτατη εμφανιση εφερε 0-0 στα Τρικαλα.
Οπως ειπα το σημερινο ματς ειναι κομβικο και η ηττα θα φερει εξελιξεις. Πιθανη ηττα του ΠΑΟ θα φερει χειροτερες εξελιξεις στην ομαδα, ενω ηττα του ΠΑΟΚ θα οδηγησει πιθανοτατα στην απομακρυνση του Ιβιτς.
Η ισοπαλια εν ολιγοις μαλλον βολευει και τους 2 ωστε να παρουν χρονο για να γιατρεψουν τις πληγες τους, αναζητωντας στην Ευρωπη τη νικη που θα τους δωσει την ωθηση που χρειαζονται. Ο ΠΑΟ αν και εχει αποκλειστει θα ειναι σημαντικο να κανει επιτελους μια νικη σε ομιλο ευρωπαικης διοργανωσης, ενω ο ΠΑΟΚ με νικη επι της αδιαφορης Λιμπερετς πιθανοτατα θα βρεθει στους 32 του θεσμου κατι που σιγουρα θα βοηθησει τους Θεσσαλονικεις να βρουν ψυχολογια και ηρεμια.
Πονταρω λοιπον αποψε στην ισοπαλια που θα δωσει χρονο και στους 2 αντιπαλους για να γιατρεωουν τις πληγες τους και πληρωνει πολυ καλα στην Sportingbet (3.30)

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)