Select your timezone:
Select

Καλλιθέα v Πανσερραϊκός

12/05 15:00 Catijohn -1.00
2016/12/05 09:54 Καλλιθέα v Πανσερραϊκός (Αποδόσεις Αγώνα) @-143 1/10
 

Eκ διαμετρου αντιθετες οι πορειες των 2 αντιπαλων. Η Καλλίθεα προερχεται απο ενα θριαμβο στο κυπελλο επι του πολυ ισχυρου Ατρομητου που στην ιδια εβδομαδα που εχασε στην Καλλιθεα πηρε 2 σπουδαιες νικες σε Τουμπα και Λαρισα.
Η ομαδα του Τακη Γκωνια καταφερε να παρει αυτη τη σπουδαια νικη και πλεον η ομαδα εχει αλλη ψυχολογια. Μπορει να βρισκεται στις τελευταιες θεσεις τις βαθμολγιας με 2 ηττες εκτος σε δυσκολες εδρες αλλα εντος εδρας στο μοναδικο της παιχνιδι εχει κερδισει. Εδρα και φορμα δηλαδη μας οδηγουν στον ασσο.
Παμε τωρα και στην απεναντι οχθη και στις Σερρες που μονο θετικη δεν μπορει να χαρακτηριστει εως σημερα η παρουσια τους στη σεζον. Μολις 1 νικη εχουν οι Σερραιοι και αυτη απεναντι στην Ελευσινα που ειναι σακος τους μποξ, κοινως δεν εχει σταυρωσει ποντο έως τωρα και ειναι ηδη υποβιβασμενη. Στα υπολοιπα ματς κλαφτα Χαραλαμπε, αφου η νικη αγνοειτε. Δυο ηττες και στον Κυπελλο και ηρθε ο αποκλεισμος. Η μια μαλιστα στις Σερρες με τον Κισσαμικο σε ματς που οι Σερρες προσφεροταν ως γκανιαν απο τους μπουκ.
Συνοψιζοντας ο αγωνας παει φουλ στον ασσο. Οι Σερρες δεν εχουν την ποιοτητα φετος, αν συνυπολογισουμε το δευτερο μακρυ ταξιδι (Την Πεμπτη απαιζαν στη Λιβαδεια) τοτε ειναι ευλογο να υπαρχει και η κοπωση των ταξιδιων μεσα στο ηδη βαρυ κλιμα της ομαδας. Μακρυα απο τις Σερρες αλλωστε δεν εχουν σημειωσει καμια επιτυχια και δυσκολο να το κανουν και στη συνεχεια. Αναμενω λοιπον εναν κλασσικο αγωνα εδρας Β'Εθνικης οπου η ομαδα του πρωην ποδοσφαιριστη της Λιβαδειας και του Ολυμπιακου, που περασε για ενα φεγγαρι και απο τον σχολιασμο αγωνων της τηλεορασης, θα παρει ευκολα κατα τη γνωμη μου τη νικη. Μια νικη που θα τους φερει πιο κοντα στις πρωτες θεσεις και θα τους ξεκολλησει απο την ουρα της βαθμολογιας που αδικως βρισκονται εως τωρα. Ασσος λοιπον στο 1.70.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)