Select your timezone:
Select

Ηρακλής v ΠΑΣ Γιάννενα

12/05 19:30 Catijohn +4.10
2016/12/05 12:29 Ηρακλής v ΠΑΣ Γιάννενα (Αποδόσεις Αγώνα) @205 2/10
 

Υποπτο το ματς στο Καυταντζογλειο και η υποθεση μυριζει Αστερα.
Να θυμισω οτι στο ματς με τον Αστερα εντος ο ΠΑΣ ηταν το μεγαλο φαβορι καθως ηταν 2ος και σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τον Αστερα. Παρολα αυτα το διπλο επεφτε ανεξηγητα καθως δεν προεκειπτε καποιος τραυματισμος παικτη του ΠΑΣ ή κατι σχετικο με αποτέλεσμα να έχουμε το εντελώς παραλογο να ειναι φαβορι εστω και οριακα το διπλο που τελικα που ηρθε με... περιεργο τροπο.
Ετσι λοιπον και σημερα. Ο Ηρακλης εχει τα χαλια του τα μαυρα. Στο πρωταθλημα παραπαιει με μολις 3 ισοπαλιες και χωρις νικη. Η διοικηση του αποφασιζει να δωσει το σημερινο ματς κεκλεισμενων των θυρων στην ουσια το οποιο πλεονεκτημα που δινει η εδρα σε μια ομαδα σχεδον εκμηδενιζεται. Με ολα αυτα τα δεδομενα το διπλο δεν θα επρεπε να ειναι με τιποτα πανω απο το 1.40. Κι ομως κυριες και κυριοι οι μπουκ δινουν τον αγωνα με οριακο φαβορι τον ΠΑΣ ενω τελευταια βλεπουμε πτωτικη ταση στον ασσο.
Φυσικα ολοι οι νοημωνες φιλαθλοι απορουμε και παλι πως γινεται αυτο. Ποιοι ειναι αυτη που πονταρουν σε μια διαλυμενη ομαδα που δεν εχει νικη δεν θα εχει σημερα φιλαθλους και πιθανον να υποβιβαστει πριν καν ολοκληρωθει υτο πρωταθλημα υπο το βαρος των χρεων του συλλογου.
Προφανως φιλοι μου ειναι οι ιδιοι που πονταραν στο διπλο της Τριπολης μεσα στα Γιαννενα.
Τοτε πηγα με τη λογικη και αγορασα εναν ωραιοτατο κουβα.
Σημερα θα παω με το παραλογο, δηλαδη με αυτο που πονταρουν πολλοι χωρις να ξερουμε το λογο. Ισως τελικα να μην χρειαζεται να τον ξερουμε, πρεπει απλα να τους ακολουθησουμε γιατι μαλλον κατι ξερουν παραπανω απο εμας τους απλους παικτες.
Ο ΠΑΣ δειχνει να μην ενδιαφερεται για τη δευτερη θεση που θα βρεθει αν κερδισει γιατι ποιος ξερει η ηττα μπορει να τους αποδοσει περισσοτερα με αλλο τροπο....

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)