Select your timezone:
Select
2017/02/25 21:56 bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @3.400 6/10
 

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση μου για τον αγώνα Ηρακλής - Πάοκ, να πούμε λίγα λόγια για τον διαγωνισμό. Έχουν μείνει 3 μέρες. Το ξέρετε ότι έχω δεκάδες λόγους που διαφωνώ με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, με πρώτον ότι δεν σας δίνει βοήθεια να βελτιώσετε τον τρόπο παιχνιδιού σας. Τι θα πει δώρα, δηλαδή αν κερδίσετε ένα δελτίο δεν μπορείτε να αγοράσετε άνα δώρο 120€ ή 20€; Αφήστε τι πιστεύω εγώ και πάμε λίγο στην ουσία.

Τα παιδιά έχουν στήσει μια εταιρία, έχουν μετοχές, κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και μας δίνουν την δυνατότητα να γράφουμε δωρεάν. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει το site πρέπει να δώσει τετραψήφιο αριθμό ευρώ. Αυτός ο μήνας είναι απαράδεκτος, δες τε μια ματιά στον πίνακα με τους καλύτερους tipsters. Υπάρχουν άτομα που θα πάρουν δώρο με μόνο 3 επιτυχίες ή 6. Υπάρχουν άτομα που γράφουν κάθε μέρα και ξαναγράφουν, δίνουν τον ιδρώτα τους. Βάλτε τα δυνατά σας, δες τε το πιο σοβαρά. Κάντε προτάσεις, μην φοβάστε τις αποδόσεις. Ναι, υπάρχει λάθοι στο πλάνο του διαγωνισμού, πρέπει να διορθωθούν και θα το κάνουν.

Ηρακλής VS Πάοκ

Δεν ξέρω που θα το πάνε με τις αποδόσεις. Ήταν ο Ηρακλής 9.00, πήγε 6.00, ξανά σήμερα 9.00 και ανεβαίνει στο 11.00, ακόμα και 13.00 είναι κάπου. Αυτός που έβγαλε το 11.00 απόδοση αν το πεις ότι έχει αυτή η ομάδα 19 αγώνες να χάσει, δεν θα πιστέψει κανέναν. Ότι έχει παρασκήνιο, έχει ο αγώνας. Αν μπλέξουμε εμείς σε αυτό, όχι η απάντηση. Ο Καγιούλης αν το δείτε τα κόκαλα του είναι έξω, ήταν στο Σάλκε - Πάοκ (μάνατζερ του Πάοκ και υπεύθυνος managment Ηρακλή) και ο Παπαθανασάκης αν το δείτε με την μαύρη τσάντα σαν άπορος μοιάζει. Οι τοκογλύφοι στον Καναδά τον ψάχνουν. Μάλιστα σε δικό μου φίλο έκανε πρόταση στην Αθήνα να κάνουν αλυσίδα ρέστοραντ χωρίς να βάλει λεφτά. Απλά τα λέω ότι δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν ματς αλλιώς, μην τρώτε κουτόχορτο. Η μόνη λύση το πάθος των παικτών του Ηρακλή και ότι οι παίκτες του Πάοκ να είναι ήρεμοι για το ματς με την Ξάνθη στο κύπελλο και με τον Ολυμπιακό.

O Ηρακλής θα το πάει στην δύναμη, στο πάθος και στην ψυχή. Οι παίκτες δεν ξέρουμε αν αντέξουν στην πίεση του αντιπάλου. Γιατί το λέω αυτό, αν ο Πάοκ παίξει 3-5-2, δηλαδή ο ένας επιθετικός του Ηρακλή θα έχει 5 αμυντικούς πίσω. Άρα θα αναγκαστεί ο Παντελίδης να βάλει 2ο επιθετικό. Οι παίκτες του Πάοκ έχουν αντοχή και γρηγοράδα. Έχουν τεχνική και εκλεκτικότητα. Με λίγα λόγια, όλα είναι στα πόδια των παικτών του Πάοκ.

Αν θέλετε την δικιά μου άποψη το παιχνίδι είναι Χ1. Πάντως βλέπω g/g & over. H απόδοση είναι αρκετά πάνω. Δεν σας κρύβω ότι θα πήγαινα στον άσσο και over, αλλά το κρατάω για μένα, να δω πως θα πάει η αυριανή μέρα.

Στο πρώτο ματς είδαμε μια ομάδα χειρότερη να το παλεύει και να λήγει 1-0. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν, σημαντικό ματς για τον Ηρακλή, αδιάφορο εν μέρει για τον Πάοκ. Υπάρχει και η σχετική κούραση του αγώνα με την Σάλκε.

Το ρολοι λέει 21:30 και στο site 21:40, αν δεν μπορείτε να το φτιάξετε να το βγάλετε καλύτερα!

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)