Select your timezone:
Select

Εσπανιόλ v Οσασούνα

02/26 13:00 Betsoup -6.00
2017/02/26 12:08 bet title Φιλοξ/νος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @11.000 6/10
 

Προσπαθώ τις αγάπες μου να τις έχω μακριά από Στοιχηματικές επιλογές. Το έχω αποδείξει πόσο αυστηρός είμαι, κυρίως όταν δουλεύω. Για εμένα το Στοίχημα δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι μέσα από την ζωή, είναι η ζωή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ποντάρω, φέτος αν το έχω κάνει πέντε φορές. Ξέρω πότε θα ποντάρω, για παράδειγμα το διπλό του Πάοκ στο Μπάσκετ. Φώναζε, έκανε μπαμ από μακριά, ότι ήταν από τις ευκαιρίες της σεζόν.

Πάμε στα δικά μας τώρα, Club Atletico Osasuna. Ναι, είναι η αγάπη μου, είναι η ζωή μου, ζω και αναπνέω με αυτή την ομάδα. Η επιλογή είναι καθαρά ένστικτο (τώρα να σας πω ότι δεν έχω ειδήσεις από τα παιδιά του συνδέσμου στην Παμπλόνα Indar Gorri θα είναι ψέμα). To κλίμα είναι καλό, ήδη έχουν φύγει τα παιδιά και είναι καθοδόν, μπορεί να έχουν φτάσει κιόλας.

ΒET TIPS : Ρίξτε μια ματιά στους Ισπανικούς αγώνες Κυριακή στις 13:00, πόσα Over και διπλά έχουν βγει.

Η Εσπανιόλ είναι άνετη με 32 πόντους και φόρμα 3-0-3. Η Οσασούνα τελευταία θέση με 0-2-4. Ο προπονητής άλλαξε, ο Βασίλιεβιτς, το κλίμα είναι καλό, αλλά αποτελέσματα θέλουμε. Νομίζω σήμερα ήρθε η ώρα, θα γίνει το μπαμ. Δεν θέλω να το αναλύσω πολύ, γιατί βάση στοιχείων είναι όλα υπέρ του γηπεδούχου. Απλά το ένστικτο που σας είπα, δεν είναι καμία έδρα εχθρική, δεν θα γίνει και τίποτα αν χαλάσει η δουλειά.

Αν δείτε ημίχρονο άσσο, ρίξτε μια τουφεκιά στο διπλό στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ένα ματς που δεν θα ανησυχήσω αν δεν έρθει το 80 λεπτό και μετά. Θέλει πίστη, ποντάρουμε σε απόδοση 11.00, το λέω αυτό γιατί υπάρχει tipster σε τροχιά να πάρει δώρο με μέσο όρο εύστοχων σημείων 1.60! (αδικία για το κόπο των υπόλοιπων παιδιών).
Αν βγει διπλό σήμερα, μετά πάμε βουρ για άσσο με Βίγια την Τετάρτη και διπλό καπάκι στο Λας Πάλμας. Είναι κομβικό παιχνίδι σήμερα, πολλά θα εξαρτηθούν για τα υπόλοιπα πονταρίσματα.

Υ.Γ Ελευθερία του λόγου είναι το πολιτικό δικαίωμα να κοινοποιεί κανείς τις απόψεις και ιδέες του χρησιμοποιώντας το σώμα και την ιδιοκτησία του, προς όποιον είναι πρόθυμος να τα δεχτεί. Ο όρος «ελευθερία της έκφρασης» χρησιμοποιείται κάποιες φορές συνώνυμα, αλλά αυτός περιλαμβάνει κάθε πράξη αναζήτησης, παραλαβής και μετάδοσης πληροφοριών ή ιδεών, ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιείται.

Υ.Γ Oι μονάδες από το εύστοχο σημείο της Ανζέ χθες θα μπουν ή όχι. Η ευθύνη που δεν ανέβηκε το κείμενο ευθύνεστε εσείς καθαρά, όχι ήμουν μέσα στον χρόνο. Το κείμενο υπάρχει στην σελίδα στο facebook.

Άρθρο
Τσουπλάκης Δημήτρης
e-mail : [email protected]
26/02/2017

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)