Select your timezone:
Select

Σεβίλλη v Αθλέτικ Μπιλμπάο

03/02 22:30 Betsoup +0.65
2017/03/02 15:54 Σεβίλλη v Αθλέτικ Μπιλμπάο (Αποδόσεις Αγώνα) @1.650 1/10
 

Ευκαιρία να πλησιάσει πιο πολύ!

Ενδιαφέρον παιχνίδι για τον τηλεθεατή, αλλά όχι για να ποντάρεις τα λεφτά σου. Το παιχνίδι είναι Νο Βet λόγω κακής απόδοσης 1.65. Θα περιμένουμε στο live betting, μήπως βρούμε καλύτερη τιμή για να αγοράσουμε. Το ποντάρισμα μας είναι ενδεικτικό, ίσα, ίσα για να γράψουμε την ανάλυση για κάποιο παίκτη που του ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τιμή.

Σεβίλλη - Έδρα κάστρο!

Η Σεβίλλη είναι στην 3η θέση με 52 βαθμούς, δηλαδή στο -5 από την Μπάρτσα και στο -4 από την Ρεάλ. Εντός έδρας είναι κάστρο 9-1-1 και στα τελευταία 6 ματς έχει 4-1-1. Σίγουρα ο κίνδυνος της κούρασης είναι εμφανής στα πόδια των ποδοσφαιριστών, αλλά το ίδιο και χειρότερα ισχύει για τους αντιπάλους.

Μπιλμπάο - Εκτός έδρας χάνετε!

Η Μπιλμπάο δίνει αγώνες πρωτάθλημα - κύπελλο, αλλά και εκτός έδρας δεν είναι κάτι δυνατό από αυτά που έχουμε δει. Το Μπίλμπο είναι στην 8η θέση με 38 βαθμούς και εκτός έδρας έχει 2-2-7.

Bet tips :

Ένα ωραίο σχόλιο για την Σεβίλλη είναι οι επιδόσεις της στο α΄ ημίχρονο. Στα 11 ματς τα δύο ήταν άσσος, τα 6 ισοπαλία 0-0 και άλλα δύο διπλά. Αυτό εμένα που λέει ότι έχει τύχη το 2-3 γκολ!

Εκτίμηση :

Εύκολα ή δύσκολα η Σεβίλλη θα κερδίσει. Έχει το timing, thn ψυχολογία και το κίνητρο των βαθμών. Για ποντάρισμα στο 1.65 δεν αξίζει, καλύτερα στο live.

Εντύπωση :

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο άσσος είναι ίδια απόδοση με το over 1.5 Σεβίλλη και με το 0.5over Σεβίλλη ημίχρονο. Δεν υπάρχουν άλλα νούμερα στα μαθηματικά μόνο το 1..6..5.

Τέλος η στήλη μας δίνει μεγάλη μάχη για να επιβιώσει στον διαγωνισμό prognostika.net. Δεν ξέρουμε τι άλλο θα σκεφτούν για να μας σταματήσουν. Ήδη στην αποθήκη - δωμάτιο της πολυκατοικίας έχω νέα γραμμή internet σε περίπτωση μπλοκαρίσματος να εκπέμπουμε από εκεί. Δεν μας σταματάει τίποτα, με μπλοκαρισμένο τον λογαριασμό κάναμε παπάδες χθες, έχουμε 142 επισκέψεις με μόνο δύο επιλογές. Χάρη στην αγάπη σας και τα δεκάδες μηνύματα στο e-mail μου είμαι εδώ για εσάς. Οι άλλοι πόλεμο ξεκινήσανε, πόλεμο θα έχω. Επειδή ζητήσατε συμβιβασμό, να ξέρετε ότι με τον εχθρό σου δεν συμβιβάζεσαι, απλά πολεμάς!

Με εκτίμηση
Τσουπλάκης Δημήτρης
Επιλογή 3η

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)