Select your timezone:
Select

Ατρόμητος v Ολυμπιακός

03/02 19:30 Betsoup -1.00
2017/03/02 16:13 bet title Under 2.5 (Over/Under 2.5 Γκολ) @1.571 1/10
 

Σφίγγει ο κλοιός για Μπέντο!

Στο α ματς έληξε 0-0 στο Καραισκάκη, με τα σύνεφφα να αυξάνονται πάνω στον προπονητή. Σαν στήλη δεν θα κρυφτούμε, φέτος ο Ολυμπιακός χωρίς να παίζει ομίλους τσάμπιονς λιγκ είχε τα περισσότερα έσοδα. Πολλά παίζονται, απλά αφού είναι επιλογή Μαρινάκη δεν μιλάνε στον Πειραιά. Αν όμως δεν περάσει σήμερα, χάσει στην Τούμπα και μειωθεί η διαφορά (όχι ότι θα χάσει το πρωτάθλημα), αποκλειστεί από την Μπεσίκτας, τότε δεν θα γλιτώσει όχι ο Μπέντο, αλλά και ο ίδιο ο Πρόεδρος.

Σήμερα η επιλογή που μου άρεσε ήταν το g/g, αλλά είδα την προϊστορία και τρόμαξα. Σε 10 παιχνίδια τα 8 ήταν under. Ακόμα και στο Καραισκάκη 0-0 έληξε. Σήμερα ο Ατρόμητος έχει μεγάλη ευκαιρία να αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Όλο το κόλπο είναι η θέση 10, αν μπλοκάρουν την θέση κλειδί, έχει κοπεί στα δύο ο Ολυμπιακός. Αν φυσικά παίξει και ο Καρντόσο μπροστά μια χαρά για under.

Στοιχηματικά δεν θα παίξω, δεν ξέρω στο live, αλλά το παιχνίδι θα έχει πολύ άγχος. Για όσους παίζουν χαμηλές αποδόσεις το under 1.57 έχει τύχη. Απλά σαν στήλη δεν ποντάρουμε τέτοια σημεία.

Ο λόγος που ποντάρω 1 μονάδα είναι ότι το βλέπω Νο Βet, αλλά είμαι και άνθρωπος και η σκληρή στάση του 90% των μετόχων του site prognostika.net στην στήλη μας με αναγκάζει να αδιαφορώ για τον διαγωνισμό.

Τον Φεβρουάριο είχαμε κάτω από 60 επιλογές και οι επισκέψεις μας στην σελίδα μας ήταν κοντά στα 4.000 (αν δεν είχαμε μπλοκάρισμα στις 28/1). Ρίξτε μια ματιά πόσες επιλογές είχαν οι τρεις πρώτοι στην κατηγορία Views και πόσες επισκέψεις. Κάντε την αναλογία και θα δείτε για πιο λόγο κάνει πόλεμο το 90% των μετόχων και συγκεκριμένα ένας που βάζει λόγια και στο 10% που είναι υπέρ μου!

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)