Select your timezone:
Select

FC Συών v Βασιλεία

03/12 17:00 Betsoup -6.00
2017/03/12 13:33 bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @1.909 6/10
 

Το παρολί μας σήμερα θα κλείσει με δύο ιστορικές ομάδες στν Ελβετία την Συών και την Βασιλεία. Όπως βλέπετε πάω με γκολ στο ίδιο πρωτάθλημα. Θα μου πείτε είναι σωστό, θα βγουν όλα από το ίδιο πρωτάθλημα. Ποιος είπε ότι δεν κάνουμε λάθος εκτιμήσεις, άσχετα αν βγουν τα σημεία ή όχι. Το λέω λάθη κάνουμε και μπορούν να βγουν. Απλά λόγω εμπειρίας κρίνω ότι κάνω λάθος που επιλέγω αγώνες από το ίδιο πρωτάθλημα, αλλά οι ελπίδες να βγουν είναι αυξημένες. Το καλό για εσάς είναι ότι μπορείτε να διαλέξετε ένα ή δύο ματς, δεν χρειάζεται να τα πάρετε αυτούσια τα σημεία.

Η Συών είναι στην 3η θέση αλλά στο -22 από την πρωτοπόρο Βασιλεία. Τα πάει καλά τελευταί 4-0-2. με καλή συγκομιδή γκολ όσο αφορά την επιλογή μας 11-8, αλλά και στα over φέτος 18 σε 23 αγώνες. Σίγουρα όταν παίζεις με την Βασιλεία θέλεις να δείξεις παραπάνω στοιχεία.

Η Βασιλεία για ακόμη μια φορά φέτος δείχνει ότι είναι ένα σκαλί παραπάνω από όλες τις ομάδες. Όπως είπαμε με τον 3ο έχει 22 βαθμούς διαφορά και με τον δεύτερο 15. Στα τελευταία 6 ματς έχει 5-1-0, αλλά και 3 under. Φέτος και αυτή όπως η Συών έχει 18 over.

Όσο λέμε ότι η Βασιλεία πήρε το πρωτάθλημα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να κερδίζει. Δεν έχει άγχος, έχει τους παίκτες να σκοράρουν, μπορεί να το κάνει σε οποιαδήποτε έδρα. Εμείς όμως ζητάμε το γκολ της Συών, για να μπορέσουμε να ευστοχήσουμε στην επιλογή μας. Η Συών δεν έχει ισοπαλίες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είτε κερδίζει είτε χάνει. Όπως έχουμε πει στην συγκεκριμένη επιλογή καλό είναι να υπάρχει νικητής στο μυαλό μας. Αυτός για σήμερα είναι η Βασιλεία, κάτι που πιστεύουμε να συνδυαστεί με γκολ, 1-2 ή 1-3. Θα μου πείτε Βασιλεία είναι αυτή, μπορεί μέχρι το 65 να μην βάλει γκολ και στο τέλος να τα δούμε μαζεμένα.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)