Select your timezone:
Select

Φεϊρένσε v Τσάβες

03/19 18:00 Betsoup -6.00
2017/03/19 12:10 X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @187.5 6/10
 

Στο προηγούμενο ζευγάρι μιλήσαμε για λάθος της εταιρίας (δυστυχώς δεν είναι το κείμενο ένα ώστε να έχετε μια συνέχεια στην σκέψη μου), εδώ θα πούμε για την λύση του live betting.

Όπως έχετε δει επιλέξαμε την ισοπαλία, αλλά η απόδοση είναι πολύ κακή. Άκου μήν Μάρτιο κάτω από 3.00 απόδοση η ισοπαλία. Εδώ δεν θα τους χαρίσουμε λεφτά, απλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε στο live. Εκεί θα περιμένουμε στην γωνία, μακάρι να μπει ένα γκολ, ώστε η απόδοση να ανεβεί και εκεί θα τους κτυπήσουμε. Πιο κάτω θα κάνουμε την ανάλυση.

Εμείς σαν στήλη θα γράφουμε και για ΣΤΟΙΧΗΜΑ και για την επιλογή. Δυστυχώς αυτό που πάνε να σας περάσουν, ότι ο κόσμος θέλει μόνο επιλογή και ποιος tipster έχει μεγαλύτερο ποσοστό να τον ακολουθώ είναι μεγάλο ΛΑΘΟΣ. Το Στοίχημα δεν είναι έτσι, θέλει συζήτηση, να καταλάβει ο άλλος γιατί παίζει ένα σημείο, τι είναι πλάνο πονταρίσματος, ποιες αλλαγές μπορεί να κάνει στην διάρκεια μιας στοιχηματικής σεζόν.

Είναι αδιανόητο να υπάρχει ΟΡΟΣ να γράφει ο tipster ΜΟΝΟ ανάλυση, δηλαδή σας βλέπουν σαν ΠΡΟΒΑΤΑ, πάρτε το σημείο και τέλος.

Θα σας πω μια ιστορία, υπάρχει ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύομαι για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ, όχι για τις επιλογές, για τον τρόπο σκέψης. Τον μελετούσα 10 χρόνια και δικές του επιλογές μετά από τον 8ο χρόνο αν επέλεγα μερικές, όχι όλες. Αυτά όμως που πείρα από τα κείμενα του, με έκαναν καλύτερο παίκτη.

Επομένως πως εγώ σαν στήλη θα σας βοηθήσω αν δεν σας γράφω για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Τι θα πει μόνο ανάλυση. Άρα εσεί που έβγαλες τον ΚΑΝΟΝΑ αυτό δεν θέλεις την βελτίωση του παίκτης του Στοιχήματος.

Αχ.. αυτά τα λεφτά.. αυτά τα έσοδα.. στο τέλος θα υπάρχουν στάσιμοι tipster και τα έσοδα θα μειωθούν😡

Ένα ισορροπημένο ζευγάρι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στόχο, αφού η μεν γηπεδούχος Φειρένσε είναι στην 12η θέση στο +12 από την ζώνη, ενώ η δε Τσάβες στην 8η θέση στο -6 βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης.

Η Φεριένσε έχει 3-1-2, αλλά εντός έδρας δεν είναι καμία υπερδύναμη 4-2-7. Γι' αυτό το λόγο είναι ελαφρά φαβορί, λόγω φόρμας. Αντίθετα η Τσάβες είναι η πρωταθλήτρια των ισοπαλιών, 12 στον αριθμό, ενώ εκτός έδρας έχει 2-5-5.

Μία ακόμη ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει, ένας πόντος και συνεχίζουν. Απλά όπως είπα πριν θα περιμένουμε στο live για καλύτερη τιμή, έστω και 3.00 αν πάει.

Το περίεργο που βλέπω ότι η Τσάβες στις τελευταίες τρεις ισοπαλίες έληξαν 0-0. Η παράδοση είναι 1-2-1, με τις δύο ισοπαλίες να έληξαν 1-1.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Ymir - KA Asvellir

    Mindozas 05/20 15:00 in 58 minutes
    Over (4,5) @120 9/10
    Islands 4th division. Productive league and I think this match will be no exception. Ymir dropped down to the 3rd division and are determined to return. They play attacking football, probably feeling superior to most teams, so their defense is not a concern, as they beat their opponents (5-3, 4-3). I expect something similar tonight. Asvellir were average last season, scoring a lot of goals but also conceding many. This year, it seems that their performance will not change much, although the first rounds were not very productive, their opponents were either weak in attack or didn't give much space. This time, there will be a team that has a strong attack and allows the opponent to attack, so we can expect goals.
    Read less
    Read more

Comments (0)