Select your timezone:
Select

Πλατανιάς v Ηρακλής

03/20 19:30 Betsoup -6.00
2017/03/19 21:05 bet title Ισοπαλία | Ηρακλής (Ημίχρονο / Τελικό) @1000 6/10
 

Το καλό για εμάς τους παίκτες του Στοιχήματος, αλλά και για την ομάδα του Ηρακλή, είναι ότι γνωρίζουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Μιλάμε για δύο θέσεις που θα πέσουν κατηγορία και άλλες δύο ομάδες που προσπαθούν να σωθούν. Βάζω μέσα και την Τρίπολη, άσχετα αν έχει ένα προβάδισμα από Ηρακλή και Βέροια. Το κάνω αυτό πρώτον γιατί παίζει και με Ηρακλή και με Βέροια στα υπόλοιπα πέντε ματς. Δεύτερον επειδή η αλλαγή προπονητή μόνο ωφέλιμη δεν εξελίχθηκε, σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε τόσα χρόνια. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής πάντα υπάρχει μια θετική αύρα.

Έχουμε και λέμε, Ηρακλής - Βέροια 16 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός 19 πόντους. Τώρα η ομάδα της Βοιωτίας παίζει και με τους δύο, πρώτα με την Βέροια και μετά μέσα στην Θεσ/κη. Επομένως για τον Ηρακλή ο αγώνας με τον Πλατανιά μόνο τελικός δεν είναι! Πρέπει να πάει σε δύο αγωνιστικές με τον Λεβαδειακό, τουλάχιστον 3 βαθμούς διαφορά, όχι παραπάνω. Μετά ο Κος Κομπότης έχει Ολυμπιακό, Άεκ εντός έδρας.

Με νίκη ο Ηρακλής μόνο κέρδη έχει, γιατί φτάνει τον Λεβαδειακό στους 19 βαθμούς, είναι στο -3 πόντους από την Τρίπολη σε περίπτωση που χάνει οι Αρκάδες να έχει μια ομάδα ακόμα να διεκδικεί σωτηρία. Μην ξεχνάτε τελευταία αγωνιστική Τρίπολη - Ηρακλής.

Λέτε να δούμε αυτό που περιμένουν όλοι στην Θεσσαλονίκη; Όπως γνωρίζετε όταν έπεσε ο Ηρακλής στα χαρτιά, είχε σωθεί βαθμολογικά, απλά με την καταγγελία ευνοήθηκε η Τρίπολη που είχε πέσει βαθμολογικά, αλλά τελικά σώθηκε. Και δεν στάθηκαν μόνο εκεί, ο Πρόεδρος της Κος Μποροβήλος πήρε και θέση Προεδρίας στην Super Leaque.

Για τον αγώνα δεν θέλω να πω τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο Πλατανιάς είναι καλύτερη ομάδα, έχει πολύ καλή έδρα και σοβαρό προπονητή. Ο Κος Παράσχος, όπως είχαμε γράψει στην ανάλυση μας στο πρώτο γύρο, σαν μαθητή - βοηθός στην Χαλκηδόνα είχε τον Κο Παντελίδη. Ποτέ, μα Ποτέ δεν έχει χάσει ο μαθητής Κος Παντελίδης από τον Δάσκαλο.

Δυστυχώς η ισοπαλία δεν αρκεί τον Ηρακλή, αν υπάρχει χαλάρωση στους παίκτες του Πλατανιά, λόγω μη κινήτρου (προσέχω τα γραφόμενα μου) πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής. Το ίδιο έγινε και στον Ατρόμητο. Πρώτη φορά ο Ηρακλής έκανε τόσες επικίνδυνες επιθέσεις, αλλά οι παίκτες δεν μπόρεσαν να βάλουν γκολ.

Το ίδιο προβλέπω να γίνετε και αύριο, απλά η ικανότητα είναι ευθύνη των παικτών του Ηρακλή. Δεν θα βάλουν αυτογκόλ οι αντίπαλοι ή αν τους δοθεί ευκαιρία δεν θα σκοράρουν. Τα λέμε όλα σαν στήλη, να μην παρεξηγηθούμε.

Για πιο λόγο βάζω ισοπαλία στο ημίχρονο; Επειδή το ματς θα παιχτεί στα ίσια (άσχετα αν υπάρχει μια μικρή αφέλεια από τους Κρητικούς), ο Παντελίδης θέλει να εξασφαλίσει να μην χάσει. Επομένως θα κτυπήσει από το 65 λεπτό και μετά, όπως έκανε στην Βέροια με Λεοζίνιο. Ο στόχος είναι να μην δεχθεί γκολ και όσο περνάει ο χρόνος θα είναι υπέρ του να κάνει την έκπληξη.

Πολύ φοβούνται να βάλουν 3.000 μονάδες σε πρόταση, ακόμα βλέπουμε ο πρωτοπόρος του διαγωνισμού να φοβάται τις μονάδες και να ποντάρει 50 μονάδες κοροιδεύοντας τον θεσμό και τους tipters. Εμείς δεν φοβόμαστε, το βλέπουμε το ματς λες και είναι 1.50.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Betsoup

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)