Select your timezone:
Select

Μαν. Γιουνάιτεντ v Αντερλεχτ

04/20 22:05 tipoko -6.00
2017/04/20 19:53 bet title Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Γηπεδούχος (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Αποτέλεσμα Αγώνα) @-118 6/10
 

Μάτς για την πρόκριση στους 4 του Γιουρόπα Λίγκ , ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Άντερλεχτ . Ο επαναληπτικός του 1-1 που έγινε στο Βέλγιο , θα γίνει απόψε στο σπίτι της Μάντσεστερ , στο Όλντ Τράφορντ και αναμένεται μία σχετικά εύκολη νίκη για την Μάντσεστερ. Ο Μουρίνιο δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη , μιάς και η χρονιά για αυτόν δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε , κυρίως για τις εγχώριες διοργανώσεις . Το μόνο που του απομένει είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λίγκ , ή τουλάχιστον να φτάσει στον τελικό .Είναι πολύ καλός σε αυτό , όπως μας έχει δείξει σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που πέρασε σαν προπονητής .Στα προηγούμενα ματς ειδικά στην έδρα της η Μάντσεστερ έχει κερδίσει και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκόλ , εκτός απο το ματς με την Φενέρμπαχτσε , την οποία κέρδισε μεν , αλλά δέχθηκε ένα γκολ , με σκορ 4-1 .Τό ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα η ομάδα του Μουρίνιο , να πάρει το ματς , χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο γκολ , με ένα καθαρό σκορ .
Η Άντερλεχτ απο την πλευρά της , μετά την ισοπαλία στην έδρα της , δεν έχει πιθανότητες να πάρει την πρόκριση απο την μεγάλη αντίπαλο της και θα αρκεστεί στο να τελειώσει το ματς , με μία ήττα μικρής έκτασης , η οποία δεν θα ενοχλήσει κάποιον και μπορεί να δικαιολογηθεί απο όλους .Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τέτοια , που σε κανέναν οπαδό ή διοικούντα , δεν θα φέρει δυσαρέσκεια . Σίγουρα όμως κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μία προκριση με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ , αλλά αυτό φαντάζει τεράστια έκπληξη σε όλους .
Με λίγα λόγια αυτό που περιμένω σήμερα απο το ματς αυτό είναι να κερδίσει η Γιουνάϊτεντ , με ένα καθαρό σκορ και να πάρει μία εύκολη πρόκριση .

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tipoko

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)