Select your timezone:
Select

Utrecht (Ned) v Zenit Petersburg (Rus)

08/16 19:00 lord111975 -6.00
2017/08/16 17:57 bet title Yes (Both Teams To Score) @-110 6/10
 

Πρώτη επιλογή απόψε από ματς για το θεσμό του γιουρόπα λίγκ και συγκεκριμένα το ματς ανάμεσα σε Ουτρέχτη και Ζενίτ.
Φαβορί στις αποδόσεις,πολύ καθαρό μάλιστα,δίνοντε οι φιλοξενούμενοι εγώ θα το είχα λίγο πιο μαζεμένο αν και συμφωνώ ότι βάσει ρόστερ σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα.
Οι γηπεδούχοι λοιπόν έχουν παίξει τέσσερα ματς ως τώρα στο γιουρόπα έχοντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες ενώ στο πρωτάθλημα έχουν μία νίκη στην πρώτη αγωνιστική που έγινε το Σ/Κ.Δεν έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοση τους ακόμα και στην νίκη τους εντός συνόρων είχαν πολλά κενά στην άμυνα τους και καθαρά λόγω τύχης κρατήσαν το μηδεν,το σκορ ήταν 0-3,αλλά επιθετικά δείχνουν ότι έχουν το ευκολό γκολ.Μέτρια ομάδα χωρίς πολλές περγαμηνές για ευρώπη τουλάχιστον θα ψάξει την υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί,προσωπικά δεν το πιστέυω.Υπάρχουν και κάποιες απουσίες στην άμυνα απόψε που κάνουν το έργο δυσκολότερο στο να κρατήσουν τους πολύ ποιοτικότερους αντιπάλους τους στο μηδέν.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχοντας μία πρόκριση στο γιουρόπα κερδίζοντας εκτός αλλά χάνοντας εντός από τους Ισραηλινούς της ΜνέιΓιαχούντα δείχνουν ακόμα ότι δεν βρίσκοντε στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση ενώ εντός συνόρων έχουν ξεκινήσει πολύ καλά με πέντε νίκες και μία ισοπαλία έχοντας όμως σχετικά εύκολο πρόγραμμα.Πλήρης αποστολή για απόψε με πάρα πολλές επιλογές για την ενδεκάδα αφού όπως τόνισα το ρόστερ τους είναι πολύ ποιοτικό ενώ ακόμα αναμένοντε κάποιες μεταγραφές αλλά και κάποιες αποχωρήσεις παικτών, βάσει πάντα του ρεπορτάζ.
Δεν θα διαλέξω πλέυρα σε σημείο νίκης μίας και το διπλό είναι αρκετά χαμηλά ,στο 1.80 σχεδον,αλλά και την κόντρα μόνο βάσει απόδοσης αν την έπαιζα θα ήταν καθώς δεν την πιστέυω ιδιαίτερα,όμως βρήκα μία επιλογή που μου άρεσε και σε απόδοση οπότε σημείο νίκης γιοκ από εμένα αν και ξανατονίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα η κόντρα του φαβορί έχει αξία.Πρόταση και επιλογή στο ματς είναι το γκολ γκολ, σε απόδοση 1.90 ,καθώς και οι δύο αντίπαλοι έχουν τις ικανότητες να σκοράρουν ενώ και οι δύο έχουν κενά στην άμυνα τους.Παραλόγως για εμένα η απόδοση είναι αουτσάιντερ οπότε το ποντάρισα με αρκετά δυνατό στέικ.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

lord111975

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tottenham u21 - Chelsea u21

    Mindozas 05/19 11:00 in 25 minutes
    Over (4,0) @102 10/10
    English Premier League 2. Semi-final. Here, two teams with a strong focus on attacking meet, both in good form and scoring a lot, but also having some problems with defense. In reality, it was their attacking prowess that carried them through the regular season and these playoffs. I believe the outcome of the match will once again be determined by that.
    Read less
    Read more

Comments (0)